Leogang, svetovno prvenstvo, Wyn Masters, Loic Bruni
8. oktobra 2020

Klasičen “peš” pregled proge z najbolj zgovornim tekmovalcem vseh časov Wynom Mastersom.

Wyn Masters se je včeraj podal na ogled proge za spust v Leogangu. Vremenske razmere niso bile naklonjenje normalni hoji, vse je bilo bolj podobno drsališču, a se je Wyn vseeno malce pozabaval s sotekmovalci in njihovimi spremljevalci.

Skoraj vsi so v en glas zatrdili, da so novi odseki proge super, a v takšnem vremenu bo proga nevarna, počasna, drseča in zeloooo nepredvidljiva. Pred krmilo Wyna Mastersa so stopili: Branilec naslova in štirikratni članski prvak Loic Bruni in nekaj dni še aktualna svetovna prvakinja Myriam Nicole.

Pa legendarni fotograf Sven Martin, povratnik po poškodbi Brook Macdonald, lanska mladinska svetovna prvakinja, letos pa izzivalka članic, domačinka Valentina Höll. Troy Brosnan in nekdanji dvakratni svetovni prvak Fabien Barel, danes manager ekipe Canyon Collective Factory Team, mehanik Aarona Gwina John Hall in mnogi drugi.

Mokro, spolzko, blatno in čisto po Wynovo – zabavno!

Danes je v Leogangu sonce, proga se nekoliko suši, spustaši pa so opravili prve treninge na kolesih. V petek jih čakajo kvalifikacije, ki naj bi potekale v suhem vremenu, za vikend pa zopet … dež in mraz!

Takole glede vremena pravijo pri AccuWeather.com.

Preberi še

Tole bosta v Leogangu vozila Monika in Jure
SP Leogang: Znani so svetovni prvaki v e-MTB krosu
SP Leogang: Dirka štafet v močnem deževju

Sledite nam