Štiri kolesa
26. decembra 2020

Pravi mali butik na kolesih. Popolnoma opremljen mercedes sprinter, ki nudi streho paru in simpatičnem mucu.

John je potreboval 18 mesecev, da je naredil popoln avtodom, nato je prišla Emily. Od takrat pišeta svoje avanture na štirih kolesih.

Kaj je posebnega na in v tem podaljšanem sprinetrju? Ima resnično vse, kar potrebuješ, tudi TV, ki se skrije v omaro. Kopalnica s tušem je ločena od celotnega prostora in resnično služi svojemu namenu. Priročna kuhinja ima hladilnik z manjšim zmrzovalnikom, dodatno delovno površino, toplo vodo in dovolj veliko kuhalno ploščo. Dve strešni okni poskrbita za dovolj svetlobe, posebnost pa je dodatno ležišče v “nadstropju”. Tako imata John in Emily lahko obiske, ki ostanejo tudi čez noč. Dnevni kotiček se zvečer spremeni v posteljo pravih dimenzij.

Sprinterja odlikuje veliko število premišljeno postavljenih odlagalnih mest. V zadnjem delu, tam, kjer se “zgoraj” skriva postelja, je spodaj skladišče za hrano in športne rekvzite in tudi kolesa lahko naložiš. In zadaj je še en tuš. Za vsak primer.

Johnu in Emily lahko slediš na Instagramu: @eandjvanadvantures.

Oglej si še

Na štirih kolesih : Za glasbene nomade

Rubrika Na štirih kolesih je bila stalnica leta 2020. Leto se izteka, Na štirih kolesih pa se začasno poslavlja od tradicionalnih sobot. Vseh 54 predstavljenih vozil si lahko ogledaš na #4kolesa.

Sledite nam