13. septembra 2012

Včeraj samo hitra napoved, danes več o premieri novega slovenskega filma v okviru Spankovega mtb vikenda na Mariborskem Pohorju. Podelijo 5 sezonskih vozovnic. Na prvi oktobrski vikend!

Na račun dolgotrajne produkcije filma Switch avtorja Blaža Tomažina je nastalo že kar nekaj šal. Fant se filma loteva kot Kubrickov Stanko, ob katerem so producenti izgubljali potrpljenje. Že zadnji napovednik je star osem mesecev.

Na prvo oktobrsko soboto bomo film zares videli. Premierno v dvorani pohorske vzpenjače, kjer se bo ves vikend furalo in družilo na Spank mtb vikendu. Naj vas pogled skozi okno ne zamori, čaka nas še lepa jesen …

Film gre na platno v soboto 6. oktobra med 20. in 21. uro, vstopnina bo 5 evrov.

V Bike parku Pohorje bosta sobota in nedelja zapolnjeni s programom. Poleg vodenih voženj skozi park bo v soboto potekalo furanje v maskah, najhitrejša in najboljša maske bosta nagrajeni s sezonskima vozovnicama za sezono 2013! Še eno bodo izžrebali med vse udeležence.
V vznožju parka bodo napihnili tudi blazino za skakanje.

V nedeljo bodo na terasi parka na žaru obračali dobrote, tu bo sopet tudi blazina, popoldan pa bodo na skokih v izteku izbrali največjega mojstra whipanja. Zopet bodo podelili dve sezonski vozovnici, eno izbranemu mojstru in drugo srečnemu izžrebancu.

Podrobnosti na bikeparkpohorje.si

Sledite nam