Freerider
boff, Billøs, Careless
7. decembra 2021

Kolesarstvo na 14. festivalu BOFF

Po letu premora (iz znanih razlogov) se Bovec Outdoor Film Festival (BOFF), bovški festival filmov o naravi in športih v njej, s štirinajsto izvedbo vrača v Kulturni dom Bovec. Potekal...
Novice
Film tedna, Črta v pesku, Emily Batty
16. novembra 2020

Film tedna: Črta v pesku

Bikepacking avantura z Emily Batty, Adamom Morko, Ericom Battyjem in Chrisom Burkardom. Devet dni in 945 kilometrov islandske divjine. (več …)
Novice
Cedarwood Trails
13. julija 2020

Film tedna: Cedarwood Trails

Afriška avantura po skoraj neokrnjeni naravi, iskanje trejlov z najlepšimi razgledi, a tudi veliko okoljsko razočaranje. (več …)
Novice
Peter Vesel, Ivonne Kraft, Cape Epic
6. julija 2020

Film tedna: Cape Epic 2011

Dokumentarni film Tomaža Kovšce te preko 800 kilometrov neukročene narave Republike Južne Afrike popelje do težko prigaranih stopničk Petra Vesela in Ivonne Kraft. (več …)
Novice
29. junija 2020

Film tedna: Joberg2c s Petrom in Ivonne

Tokrat se vračamo tri leta nazaj, ko je premiero doživel film Tomaža Kovšce. Tomaž se je leta 2016 s Petrom Veselom in Ivonne Kraft odpravil na edinstveno dirko v Južno...
Novice
Freerider
Za sobotni večer Racers Dream
27. junija 2020

Za sobotni večer: A Racer’s Dream

Tokrat se vračamo v sezono 2013. K ekipi Hutchinson UR, Micku Hannahu, sestri Tracey in ostalim tekmovalcem ekipe. Glavni cilj je … svetovno prvenstvo v Republiki Južni Afriki. (več …)
Novice
film tedna kranked freeride
22. junija 2020

Film tedna: Kranked 8

Zadnje dejanje serije filmov, ki se je s prvim delom začela leta 1998 in končala enajst let kasneje. Frirajd in ostale gorskokolesarske prvine v filmu režiserja Bjørna Enge. (več …)
Novice
reverence film
20. junija 2020

Za sobotni večer: Reverence

Kjer je spoštovanje, tam je prisoten tudi strah. Reverence je celovečerni gorskokolesarski film, ki se poglobi v psiho osmih vrhunskih športnikov. (več …)
Novice
Sledite nam