Mednarodne dirkaške, Loana Lecomte
14. junija 2022

Wyn TV po dirki spusta, vrhunci nedeljske dirke v olimpijskem krosu, poškodba Marine Cabirou, Jure Žabjek navedel razlog za slabe kvalifikacije. PFP brez avstrijske preizkušnje.

Nedeljski olimpijski kros

Resnično epski predstavi zmagovalcev elitnih kategorij Švicarja Mathiasa Flueckigerja in Francozinje Loane Lecomte. Oba sta slavila tudi lani in to v kratkem in v olimpijskem krosu. Poročilo.

Po finalu spusta z Wyn TV

Wyn Masters se je po sobotni dirki sprehodil po boksih in zasliševal glavne akterje. Pa nagrado za najboljšega zasebnika je tudi izročil.

Marine Cabirou

Članica ekipe Scott Downhill Factory, ki se je s tretjim časom kvalifikacij uspešno vrnila na spustaško sceno, je v nedeljskem finalu grdo padla in si zlomila tri vretenca: T3, T4 in T5. Francozinjo zopet čaka dolga rehabilitacija. Novičko je objavila na svojem Instagramu: @marine_cabirou.

Jure Žabjek

Pravi razlog za slab kvalifikacijski nastop najboljšega slovenskega spustaša je znan. To je prazna pnevmatika.

Pauline Ferrand Prevot

Trikratna svetovna prvakinja v olimpijskem krosu je izpustila dirki svetovnega pokala v Leogangu. Razlog? Priprave na svetovno prvenstvo, ki bo letos v njeni domovini Franciji. Gostil ga bo namreč Les Gets, in sicer med 24. in 28. avgustom. Tole je po nedeljski dirki zapisala Pauline: @paulineferrandprevot.

Naslovna fotografija Bartek Wolinski / Red Bull Content Pool

Preberi še

Mednarodne dirkaške

Sledite nam