Mednarodne dirkaške, Jenny Rissveds
Freestyle zaposli
Ride Loose Riders Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Freestyle Giant
9. marca 2022

Rissveds nič več na velikem S, Pauline šiba na Epic, Pedrova zmagovalna vožnja, Internazionali d’Italia Series in Supercup Massi La Nucia.

Team 31

Glavna zvezdnica ekipe Team 31 in nekdanja olimpijska prvakinja, Švedinja Jenny Rissveds, bo v letošnji sezoni namesto na kolesu Specialized tekmovala na kolesu znamke Ibis, in sicer modelu Exie. Švedinji bosta v ekipi delali družbo še Američanka Kelsey Urban in Švedinja Linn Gustaffson. @team31_org

Pauline Ferrand Prevot

Trikratna svetovna in aktualna evropska prvakinja v olimpijskem krosu, Francozinja Pauline Ferrand Prevot, je na profilu Instagram razkrila, da se njena tekmovalna sezona začne zelo kmalu. Prvič v karieri bo namreč nastopila na etapni dirki ABSA Cape Epic. Tekmovala bo v paru z Južnoafričanko Robyn de Groot. Dvojico je povezal trener Barry Austin, ki bdi nad fizično pripravljenostjo obeh. Novica na cape-epic.com.

Pedro Ferreira

POV zmagovalne vožnje zmagovalca osemnajste ponovitve uličnega spusta Valparaíso Cerro Abajo

ABSA Cape Epic

Le pol leta premora in zopet bo na sporedu največja etapna gorskokolesrska preizkušnja. Organizator je že objavil startne liste vseh kategorij in med prijavljenimi pari najdeš mnogo znanih imen. Sedemnajsta ponovitev dirke se začne 20. marca.

Osemnajsti Absa Cape Epic bo na sporedu marca 2022

Internazionali d’Italia Series

Otvoritev močnih dirk v olimpijskem krosu na italijanskih tleh je bila nedaleč stran od Gardskega jezera, natančneje v San Zenu di Montagna. Na dirki kategorije C1 je bila močna mednarodna konkurenca, skoraj kot svetovni pokal. Zmagi sta odšli v roke aktualnemu evropskemu prvaku Švicarju Larsu Forsterju in Italijanki Giadi Specia. Drugi mesti sta pripadli Italijanoma Luci Braidotu in Martini Berta, na najnižjo stopničko pa sta stopila Francoz Maxime Marotte in še ena Italijanka Giorgia Marchet. Poročila najdeš na internazionaliditaliaseries.it.

Internazionali d’Italia Series v videu

Dobrih 20 minut akcije v olimpijskem krosu.

Supercup Massi La Nucia

Tudi na španskih tleh, natančneje v bližini Nuncie, je potekala dirka v krosu kategorije C1. V moški elitni kategoriji so prva tri mesta osvojili Švicar Thomas Litscher, Mehičan Jose Arevalo Ulloa in Čeh Ondrej Cink. Pri dekletih je zmagala domačinka Rocio Del Alba Garcia Martinez pred rojakinjo Natalio Fischer Egusquiza, tretja je bila Poljakinja Matylda Szczecinska. Vrstni redi na mtbdata.com.

Naslovna fotografija Team 31

Preberi še

Mednarodne dirkaške

Casio GShock
Freestyle Giant Wheelbase Ride Loose Riders Oglaševanje na mtb.si
Sledite nam