24. januarja 2012

Prva mednarodna (v angleškem jeziku) izdaja nemške spletne revije, ki združuje 18 partnerjev v 18 državah – med njimi tudi mtb.si.

Mag41 je mlada revija za “kulturo terenskega kolesarstva” v spletni (PDF) izvedbi, ki je tokrat poleg nemške verzije prvič izšla tudi v mednarodni v angleškem jeziku. Če je že formulacija “Off Road Cycle Culture” malo medla, naj pojasnimo, da je Mag41 posvečen spustu, frirajdu, enduru, furanju v parkih …

Za širjenje glasu o mednarodni izdaji ter tudi za sodelovanje pri vsebini so zbrali družbo 18 spletnih strani iz osemnajstih držav. Med njimi v družbi kanadske strani Pinkbike, ameriške Sicklines, nemškega IBC, italijanskega MTB foruma in drugih Slovenijo zastopa mtb.si. Vsebine še nismo prispevali, a pridemo na vrsto.

V prvi številki na več kot 140 straneh najdete vrsto testov (Intense M9, Yeti SB-66, Kona Entourage Deluxe, test dvanajstih DH plaščev), privlačno fotogalerijo, reportažo o superenduru, intervju z Aaronom Gwinom, izlet v Ligurijo …

Tako nemški kot mednarodni Mag 41 bosta izšla po štirikrat letno. Oba sta brezplačna. Mag41 je seveda lepo viden tudi na tvojem najljubšem tabličnem računalniku. PDF je opremljen s povezavami.

Prvo mednarodno številko Mag41 najdeš tukaj

mag41.com

Sledite nam