Sveže branje, Sokol
26. septembra 2020

Sveže branje: Novi Sokol

Kolesarstvo, svet v gibanju in vadba med štirimi stenami. Sveža, jesenska številka je že na prodajnih policah. (več …)
Novice
Specialized Turbo
sveže branje revija bicikel
26. junija 2020

Sveže branje: Revija Bicikel

S krajšim zamikom je na prodajne police prišla sveža številka. Vsebinsko polna in prijetno gorskokolesarsko obarvana. Še vedno za ceno 4,9 evra. (več …)
Novice
26. marca 2020

Sveže branje: Pomladni Sokol

Nekaj aktualnih kolesarskih, pa tudi ostalih novosti za aktivno preživljanje prostega časa. Revija pa vstopa v 21. leto obstoja! (več …)
Novice
8. novembra 2019

Sveže branje: Bicikel 11-12

Jaka Hartman v velikem intervjuju. Fotogalerija svetovnega prvenstva v singlespeedu. Mondraker, Specialized in še mnogo drugega. Že na prodajnih mestih. (več …)
Novice
3. novembra 2019

Sveže branje: Sokol jesen/zima

Zadnja letošnja številka revije s kar 20-letno tradicijo je že na prodajnih mestih. Kot običajno vsega po malo, tudi gorskega kolesarstva. (več …)
Novice
19. septembra 2019

Sveže branje: Bicikel 9-10

Dobra gorskokolesarska vsebina, zvezda pa Vid Peršak v intervjuju z Urošem Buhom. Reportažo spisal tudi naš MAH. (več …)
Novice
Unior DH Cup
3. julija 2019

Sveže branje: Poletni Sokol

Tokrat je revija podlegla elektrifikaciji, a nič zato. Odlične predstavitve in zanimivo raziskovanje novih poti in parkov! Že na prodajnih policah. (več …)
Novice
1. aprila 2019

Sveže branje: Sokol in Bicikel

Pomladna številka najstarejše revije s kolesarsko vsebino in marčevsko-aprilska številka kolesarske revije s poudarkom na tanjših pnevmatikah. (več …)
Novice
17. januarja 2019

Sveže branje: Bicikel 1-2

Novo leto in prva letošnja številka revije, ki je na police prišla s tedensko zamudo, a upravičeno, saj se kar šibi od zanimivih tematik. (več …)
Novice
Sledite nam