17. oktobra 2012

Slovenska premiera filma Where The Trail Ends… in repriza domačega Switch v četrtek 25. oktobra v ljubljanskem Urban Roofu.

V četrtek 25. oktobra v ljubljanskem centru urbanih športov Urban Roof slovenska premiera gorskokolesarskega filma Where The Trail Ends…, pred njim pa kmalu po premieri drugič na platnu novi slovenski film Switch.

Where The Trail Ends… je gorskokolesarski filmski hit letošnjega leta. Enourni film je zgodba nekaterih izmed najboljših freeriderjev na svetu s potovanj po različnih koncih planeta in njihovo razmišljanje o “big mountain” furanju. Darren Berrecloth, Cameron Zink, Kurt Sorge, James Doerfling in Andreu Lacondeguy in drugi se spuščajo po neverjetnih pokrajinah v Andih, kitajski puščavi Gobi, Nepalu, Britanski Kolumbiji in Utahu. Ekipa najbolj izkušenih filmarjev mtb akcije iz kanadske produkcije Freeride Entertainment je imela na voljo vrhunsko snemalno opremo. Svetovna premiera filma je bila konec septembra v Las Vegasu.

Switch je zbirka portretov izbranih fac slovenske spustaške in freeride scene. V akciji na kolesih, seveda. Svoje spretnosti razkazujejo Jan Cestnik, Miha Halzer, Miran Vauh, Vid Kovač, Blaž Knezar, Blaž Hölcl, Tadej Humar, Kristjan Vreček in Filip Flisar na gorskih ter Domen Fekonja in Miha Fištravec na BMX kolesih. 21-minutni film Blaža Tomažina je bil premierno prikazan v začetku meseca v Mariboru, ljubljanska premiera pa je poleg predvajanja na festivalu BOFF v Bovcu konec decembra edina možnost, da film vidite na platnu pred spletno premiero, načrtovano za januar.

V Urban Roofu na Ulici Milana Majcna 6 v ljubljanski Spodnji Šiški vrata odprejo ob 20.00 uri, predvajanje filma se začne ob 20.30. Vstopnice bodo naprodaj v recepciji centra od petka 19.10. dalje po 3 €. Število vstopnic je omejeno, gremo po sistemu kdor prvi pride, prvi melje.

Plakat za četrtkovi premieri


wherethetrailends.com
facebook.com/Switch-Slovenian-MTB-Movie

Napovednik Switch

Napovednik Where The Trail Ends…

Sledite nam