Max Fredriksson
28. februarja 2021

Še nekaj menjav opremljevalcev in podaljševanje pogodb. Max Fredriksson, Sam Reynolds, Brandon Semenuk, Brook MacDonald in ekipa Peugeot z dvema novincema.

Max Fredriksson

Januarja je švedski specialist za dirte objavil, da se razhaja z opremljevalcem koles NS Bikes, pred nekaj dnevi pa je oznanil, da se je pridružil ekipi Cannondale. @maxfredriksson.

Sam Reynolds

Zgoraj omenjeni se je razšel z NS Bikes, ljubitelj ekstremnih skokov in največjih frirajd festivalov pa je dobil novega opremljevalca koles. Ja, Sam Reynolds bo vozil kolesa NS Bikes in po osmih letih ne bo več na kolesih Polygon. Kot celotna ekipa UR. Takole je sestavil novega dirta. @samreynolds26.

Brook Macdonald

Dolgo smo čakali na potrditev. Bulldog ostaja zvest član ekipe MS Mondraker. Pogodbo so podpisali še za tri sezone. @brookmacdonald6.

Brandon Semenuk

Nič bati, Semenuk se ne razhaja s Trekom, ampak podaljšuje sodelovanje z ameriško reli ekipo Subaru. Semenuk je lansko sezono dirkal odlično, saj se je štirikrat povzpel na stopničke in zabeležil eno zmago. V sezoni 2021 bo tekmoval ob boku Travisu Pastrani. Več na subaru.com in @brandonsemenuk.

Peugeot in e-EWS

Dva nova člana v tovarniški e-EWS ekipi Cycles Peugeot. Morgane Jonnier in Jean-Rochu Vectenu se pridružujeta zmagovalec dirke v Zermattu Yannick Pontal in Mathieu Ruffray.

Sedaj čakamo samo še uradno razkritje slovenske ekipe Unior Sinter!

Na naslovni fotografiji Max Fredirksson, foto Cannondale.

Preberi še

Nova ekipa v seriji EWS, Rachel v veselem pričakovanju

Sledite nam