Orange
Valamar SI 2021
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
20. februarja 2021

Ni še konec s prestopi, z menjavo opremljevalcev in še kakšna sveža novica se najde.

Orange Factory Racing

Nova ekipa v enduro seriji je tovarniška ekipa britanskega proizvajalca koles Orange. Ekipo bodo sestavljali trije hitri mladci: Lachlan Blair, Joe Connell in Tom Wilson. Tekmovali bodo v domači, britanski seriji, in v seriji EWS. Tako se Orange po nekajletnem premoru vrača na svetovni tekmovalni zemljevid.

Adolf Silva

Frirajder svetovnega kova je sporočil, da bo v letošnji sezoni tekmoval brez pokroviteljskega okvirja. Po šestletnem sodelovanju in razhodu z YT Industries se je odločil, da bo vozil okvir, ki mu najbolj ustrezal in ne bo vezan na določeno znamko. Katerega si bo kupil za letošnjo sezono, še ni znano. Več informacij so priskrbeli pri pinkbike.com.

UR Team

V novo sezono na novih kolesih. Znamko Polygon je zamenjal NS Bikes, ki bo tako glavni pokrovitelj ekipe. Ta se bo imenovala NS Bikes UR Team. Spletno stran še posodabljajo, zato si novičke oglej na njihovem facebook profilu.

Rachel Atherton

Kraljica spusta bo izpustila tudi sezono 2021. Razlog? Rachel in partner Olly Davey sta na Instagramu objavila fotografijo, kjer sta razkrila, da pričakujeta naraščaj. @rachybox.

Brendog. Foto Scott Sports.

Brendan Fairclough

Brendog in Scott sta kar dolgo odlašala podpis pogodbe. A sta se na koncu le dogovorila in Brendan Fairclough je zvestobo Scottu podaljšal še za tri leta. Več na scott-sports.com. @brendog1.

Linda Indergand

Specialistka za olimpijski in kratki kros se je iz nemške ekipe Pushbikers XC Team preselila v LIV Factory Team. @indergandli.

Laurie Arsenault

je nova klubska tovarišica Emily Batty pri ekipi Canyon. Triindvajsetletnica je štirikratna kanadska prvakinja v olimpijskem kosu. @laulouche1.

Garret Mechem

Red Bullov novinec leta 2020 je postal del velike družine Commencal. @lil.rojo.

Naslovna fotografija Orange

Preberi še

Thirion na Giantu ter seznam vseh ekip, registriranih pri UCI

Freestyle zaposluje 2
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam