5. aprila 2013

Kot napoved za sobotno TV premiero filma Cape Epic 2012 prvič na spletu objavljamo film o nastopu Petra Vesela in Ivonne Kraft na južnoafriški etapni dirki leto prej. 8-dnevna drama.

Dobre tričetrt ure dolg film prikazuje nastop Nemke Ivonne Kraft in našega Petra Vesela (Rädisch Race) na osemdnevni etapni dirki Cape Epic pred dvema letoma. Kar napeto zgodbo – mešana dvojica je imela prve dni obilico smole, potem pa se je prebijala proti vrhu – in posnetke snemalca Miha Mohoriča je v Ljubljani v scenarij in montažo zlil Tomaž Kovšca.

Ritem življenja filmov s Cape Epica, ki jih v podporo svojim nastopom producira Peter, je takšen, da vsako leto pred svojim odhodom v Južno Afriko prikaže film prejšnjega Cape Epica, nato ga Tomaž kmalu spravi tudi na spored TV Slovenije. Potem pa morda pride tudi na splet. S temle iz 2011 res malo zamujamo, a je napet kot bi scenarij pisal kak mojster drame.

Ogled vzemite kot napoved televizijske premiere nedavno prvič prikazanega filma Cape Epic 2012. Film o manj posrečenem nastopu Petra in Michele Benzoni (zato pove toliko več o dirki sami) bo na drugem programu TV Slovenije na ogled jutri, v soboto 6. aprila ob 16.05. rtvslo.si

Sledite nam