4endurance sis 1
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
14. marca 2014

Festival v Mežiški dolini zopet z 10-dnevnim sporedom s poudarkom na enduru prvi in na maratonu drugi konec tedna. Pa seveda na kolesarjenju in druženju.

Korošci gredo v napad! Objavili so prenovljeno spletno stran festivala Black Hole bike fest v Mežiški dolini med Ravnami in Črno. Po lanski uspešni premieri bo druga izvedba tega rekreativno-tekmovalnega dogodka potekala med 18. in 27. julijem letos. Začne se torej čez 4 mesece in 4 dni, kot nam pove odštevalnik na vrhu strani.

Po lanski premieri so partnerji pri organizaciji staknili glave in se odločili, da obdržijo spored čez dva vikenda. Tako se bo festival tudi letos začel z enduro vikendom. V petek 18. julija se festival začne s prologom endura na Ravnah, nadaljuje pa s sobotnimi in nedeljskimi etapami za točke SloEndura in seveda nedeljsko “pit stop” preizkušnjo. Vikendu bodo letos dodali tudi tekmovanje v MTB orientaciji.

Med tednom je spored zapolnjen z vodenimi turami in drugimi, predvsem večernimi dejavnostmi. Vrhunec drugega vikenda pa bo maraton Črna luknja v soboto 26. julija. Tudi tokrat skozi “jamo” oziroma opuščeni rudnik. Prijave na maraton so že odprte!

Vsekakor veliko kolesarjenja po izrednih koroških hribih in veliko druženja, preskušanja opreme … Gorskokolesarski festival torej.

{loadposition inside}

Novi glavni pokrovitelj festivala je Proloco z znamko Scott, drugi pokrovitelji pa Podzemlje Pece,
Rodeo Team z očali Cébé, Factory Store in Red Bull ter ponosni medijski partner mtb.si.

Podrobnosti najdeš na www.blackhole-bikefest.com

4endurance sis 1
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam