SloEnduro 2021
17. januarja 2021

Serija SloEnduro v 2021: 6 + 2 dirki

Pred nami je deveta sezona slovenske mednarodne serije v gorskokolesarski disciplini enduro. SloEnduro se je na manj gotove razmere pripravil s koledarjem dogodkov pretežno znotraj domačih meja. (več …)
Novice
Kamplc enduro, Luka Berginc
1. oktobra 2020

Kamplc enduro: Video

Malo blata in malo kamenja na zadnji dirki SloEndura v 2020. Vedno atraktivni Kamplc enduro v videu Klemna Humarja. (več …)
Novice
Kamplc enduro, SloEnduro
28. septembra 2020

Kamplc enduro: Prvič domača zmaga

Malo krajša startna lista, a vseeno močna konkurenca, napeto dirkanje in kljub časovnemu pribitku prva zmaga za domačina Tima Ježa. Tudi pri ženskah prva zmaga za Tino Smrdel. (več …)
Novice
SloEnduro Golovec trails
25. septembra 2020

Golovec trails: Video

Tri minute akcije in prizorov iz zakulisja z zadnje letošnje prireditve serije SloEnduro 4Fun, ki je potekala v Ljubljani. (več …)
Novice
Matjaž Istenič, SloEnduro Golovec trails
21. septembra 2020

Golovec trails: Velika dirka v seriji 4Fun

Velika dirka “druge lige” slovenskega enduro dirkanja. Tako bi lahko opisali dirko Golovec trails. Je tekmovanje serije SloEnduro 4Fun, a tudi v razmerah omejitev pri potovanjih in zbiranju je v...
Novice
Tina Perše, enduro Kočevje, Sloenduro
18. septembra 2020

Enduro Kočevje: Video

Akcija, prizori iz zakulisja in tudi kakšna izjava s prve letošnje dirke serije SloEnduro in državnega prvenstva v enduru za sezono 2020. (več …)
Novice
Matadown
12. avgusta 2020

Matadown: Zmaga Peršaka z rekordom proge

Vid Peršak (Orbea Fox Enduro Team) je v nedeljo postal zmagovalec osme izvedbe dirke Matadown s skupinskim štartom na Matajurju in ciljem v Sarženti (Sorzento) v dolini reke Nadiže v...
Novice
Sledite nam