Dobrodelna dražba Ljubljana MTB vikend
28. septembra 2020

Sinoči je pred iztekom dobrodelne dražbe dresov, čelad in še česa iz rok udeležencev Scott Continental pumptrack sešna pokalo. Šlo je zares, padale so zadnje ponudbe.

Na koncu ste za mlade športne talente projekta Botrstvo prispevali 2342 evrov!

Omenimo le neverjetni dvoboj za smukaški dres Roka Perka, ki ga je na koncu dobil Žiga za Arhilab gradnje in po iztečenem času tisočaku za vsak slučaj dodal še stotaka, ki ga ne vzame nazaj. Ali kar tri predmete, ki jih je kupila trgovina Bičikleto, tudi pokrovitelj Ljubljana MTB vikenda.

Če prištejemo še 80 evrov, ki jih je ob svojem dresu prispeval Jošt Ložar, 20 evrov prispevka sobotnega večernega banda Kočevska orkestra in 730 evrov, ki jih je za 365 opravljenih krogov na Scott Continental pumptrack sešnu prispeval pokrovitelj Proloco / Slovenski kolesarski mojster, pridemo do končne številke …

3.172 evrov!

Tritisočstodvainsedemdeset evrov nakazila z namenom “Pomoč za razvoj talentov otrok pod okriljem Botrstva v Sloveniji”.

Ni Pogijeva rumena majica, za skupinico gorskih pa ni slabo!

Pumpali in prispevali svojo opremo so …

Tanja Žakelj, Jošt Ložar, Filip Flisar, Rok Perko, Žiga Pandur, Rok Bajc, Kristjan Vreček in Fedr. Jakob Hartman pa je tokrat le pumpal, ker se je pozno pridružil, ga povabimo še naslednje leto, da bo lahko še prispeval kaj kanadskega.

Vse športnike, njihove predmete in razplete dražb si oglej v galeriji na naši strani na Facebooku.

Fotografije Grega Stopar

Preberi še

Prvi Ljubljana MTB Vikend: Prestolnica je tudi MTB epicenter
Ljubljana MTB vikend: Dobrodelna dražba

Sledite nam