BMX tahitre
3. julija 2020

BMX klub Vösendorf na Češkem, Corrado Tosso na gorskem kolesu, Connor Fields na testiranjih, ta vikend se na Češkem ne bo dirkalo, na Madžarskem so imeli pripravljalni kamp, prva dirka pokala B4X v soboto BO!

B4X pokal Slovenije

Prva dirka letošnjega pokala BO! Start jutri, 4. julija, v Šempetru pri Gorici. Vse informacije o nagradah, prijavah in marsičem, na njihovem profilu facebook.

BMX klub Vösendorf na Češkem

Ekipa iz predmestja Dunaja je obiskala 3. in 4. dirko češkega pokala, ki sta se odvili v Brnu. Njihov najuspešnejši tekmovalec je bil Valentin Wagner, ki je v svoji kategoriji obakrat stal na najvišji stopnički. Dirkaški video si lahko ogledaš na tem mestu.

Corrado Toso

Ko ni v Rivignanu na BMX progi in ne poučuje nadobudnih malčkov, se sprošča na gorskem kolesu. Takole ga leti.

Anatomija BMX tekmovalca

Je aktualni olimpijski prvak Američan Connor Fields največji približek najbolj popolnega atleta v disciplini BMX race?

Dirki na Češkem odpovedani

Češka kolesarska zveza je dirki, ki bi morali potekati ta vikend v Třinci, zaradi Odločbe Ministrstva za zdravje odpovedala. Več najdeš na czechbmx.cz.

Priprave v Sopronu

BMX edztőtábor Sopronban

Nagyszabású táborban fejleszthetik tudásukat a bmx-esek Sopronban. A BMX Sopron sportegyesülete által szervezett héten az ország több pontjáról is érkeztek tehetséges fiatalok. A felkészülésre nagy szükség van, hiszen a közeljövőben rendezik meg az Országos Bajnokságot ugyanitt, a leghűségesebb városban.

Objavil/a SopronMédia dne Sreda, 01. julij 2020

Madžarski klub Sopron BMX je organiziral priprave mladih BMX tekmovalcev iz celotne države in to pod vodstvom najboljših madžarskih tekmovalcev in trenerjev.

Sledite nam