BMX tahitre, Connor Fields
19. avgusta 2022

Legendarni Američan zaključil športno pot, jutri pumpajo za naslove, kampi BSX v septembru, tečaj tudi v Pescantini, prijave za 1. Troffeo Forn Lab, vabilo v Mühlen.

Connor Fields

Po 23 letih tekmovalnega BMXa se poslavlja eden najboljših ameriških kolesarjev in olimpijski prvak iz Ria 2016 Connor Fields. Fields je na OI Tokio v finalu grdo padel in utrpel kar nekaj hudih poškodb. Po letu dni okrevanja je sporočil, da gre v “pokoj”, a bo še vedno prisoten v športu, le v drugačni vlogi. @connorfields11

Verona uradno

Pred kratkim so Italijani napovedali enodnevno dirko kategorije C1 v Veroni (1. Troffeo Forn Lab). Sedaj je uradno, da bo dirka potekala 4. septembra. Prijaviš se lahko preko spletne strani teambmxverona.it.

DP pumptrack

Kot smo že napovedali (Drugi del sezone Pumpaj Slovenija se začne v Zagorju – tudi z naslovi državnih prvakov), bo v soboto 20. avgusta četrta dirka serija Pumpaj Slovenjija štela tudi za naslove državnih prvakov. Seznam prijavljenih najdeš na prijavim.se, celoten program pa tukaj.

BMX Racing Team Mühlen

Video vabilo na 7. in 8. dirko letošnjega pokala Alpe Adria BMX (27. in 28. avgust), ki bo hkrati že petnajsta dirka pod okriljem avstrijskega kluba. Desetič pa bodo poleg dveh klasičnih dirk priredili še dirko Austrian Champion of the Night!

Kampi BSX

Po BMX kampu, ki je na praznični ponedeljek potekal na mariborski progi, v klubu BSX Racing Team pod vodstvom Tillna Franka organizirajo še dva kampa. Prvi bo mariborski progi na sporedu 31. avgusta, drugi pa 11. septembra v Ljubljani. Za vse informacije in prijave piši na tilen.frank@gmail.com.

Pescantina

Tudi pri naših zahodnih sosedih v mesecu septembru organizirajo tečaje za začetnike. Tako bodo pri Team BMX Pescantina 10. septembra priredili kamp pod vodstvom Mattie in Nicola Boninija. Informacije najdeš na njihovem facebooku.

Preberi še

BMX tahitre

Sledite nam