BMX tahitre
20. januarja 2023

Dirka pod streho v Franciji, BSX vabi, Črn trn trenira, prav tako Bethany, in novi opremljevalci BMX zvezdnikov.

Tours BMX Indoor

Francozi tudi pozimi ne počivajo. Še en zimski dogodek, tudi ta razreda C1 – ja, točke UCI so zelo pomembne, saj bodo čez leto in pol olimpijske igre v Parizu – ki bo po vsej verjetnosti privabil več kot 1000 BMX tekmovalcev. Vse informacije o vikend dogodku, ki bo na sporedu 21. in 22. januarja, najdeš na bmx2tours.fr, ali pa obiščeš nihov profil na facebooku.

Nima samo St. Etienne šova pod streho

Takole je bilo na zadnjem Tours BMX Indoor leta 2019. Zagotovo evropski šov brez primere. Bodo prireditelji tudi ta vikend naredili podobnega?

BSX Racing Team

Mariboski klub vabi v svojo sredino začetnike, malčke na poganjalcih in tiste, ki vožnjo s kolesi že malo obvladajo. Vse informacije na bsx.team@gmail.com. P.s.: piši Tilnu.

KK Črn trn

Ajdovci ne mirujejo. Njihova BMX sekcija se je pretekli vikend mudila na treningu v Veroni. Priprave na italijansko serijo so že v polnem teku. Fotogalerija s treninga na @kkcrntrn.

Bethany Shriever

Olimpijska, nekdanja svetovna in aktualna evropska prvakinja Britanka Bethany Shriever v novem vlogu prikaže nekaj iz zakulisja treningov v pokriti dvorani v Manchestru in še nekaj fitnesa je v igri.

Leto 2023 je leto menjav proizvajalcev koles

Na katerih znamkah koles bodo v prihodnje jezdili Alise Willoughby, Aiko Gommers, Bruno Cago, Carlos Ramirez, Izaac Kennedy, Lea Brinjonc, Manon Veenstra, Saya Sakakibara, Tatyan Lui Hin Tsan? Izveš na 15.ie.

Naslovna fotografija Simon Stojko Falk

Preberi še

BMX tahitre

Sledite nam