BMX tahitre
13. januarja 2023

Pridni Mariborčani, jezni Ljubljančani, vesela BMX mladež v Italiji, sestanek v Avstriji, Švicarji na Portugalskem.

BMX park Ljubljana

Na ljubljanski progi so nespametni uporabniki pirotehničnih sredstev poškodovali startna vrata. Kako je prišlo do dokaj velike materialne škode? V postor pod startnimi vrati so po vsej verjetnosti metali petarde.

BSX Racing Team

Mariborčani so po novem letu zavihali rokave in preplastili dele proge. Pridni! Dokaz najdeš na facebooku BSX Racing Team.

Aple-Adria BMX 2023

Čez teden dni bo v avstrijskem Vösendorfu potekal letni sestanek organizatorjev dirk v seriji Alpe-Adria. Preleteli bodo pravilnik in določili datume dirk v letošnji sezoni. Zaenkrat kaže na dirko v Italiji ter po dve dirki na Madžarskem, v Avstriji in v Sloveniji.

Niek in Justin v Italiji

Na povabilo bratov Bonini, trenerjev in tekmovalcev kluba Pescantina pri Veroni, sta imela Niek in Justin Kimmann po božiču kar tri dni krajše treninge na progah v Creazzu in Pescantini. Obisk je bil velik. Na treninge najslavnejših BMX bratov je odpotovalo lepo število slovenskih kolesarjev.

Pamo-BMX

Ena boljših švicarskih ekip, ki ima pod svojim okriljem številko 1 v Evropi in številko 2 na svetu v kategoriji boys 12 Julesa Kasperja in uspešnega tekmovalca v kategoriji U23 Seala Nünlista, je za novoletne praznike obiskala Portugalsko, natančneje Anadio. Tam bo letos finale evropskega pokala.

Naslovna fotografija Sebastjan Heric

Preberi še

BMX tahitre

Sledite nam