29. maja 2020

Začetek pokala B4X v začetku julija, avstrijsko DP konec avgusta, Čehi začenjajo z dirkami že ta vikend ter uspešen začetek rehabilitacije Sakakibare.

Pokal B4X

Koordinator Peter Palandačič in organizatorji dirk, vključenih v pokal B4X, niso vrgli puške v koruzo. Dogovorili so se, da letos le izpeljejo celotno sezono. Z nekaj zamika, a vseeno. Prva dirka sezone bo v začetku julija, gostitelj pa Šempeter pri Gorici. Dodatne informacije kmalu na b4x.si.

Avstrijsko DP

Vse diši po celotni odpovedi regijskega pokala Alpe-Adria, saj so Avstrijci na datum (29.-30. avgust), ko bi morala biti dirka v Mühlnu, na istem prizorišču naznanili državno prvenstvo. Razpis najdeš na tem mestu.

Čehi začenjajo z dirkami

Čehi so se opogumili in objavili osvežen koledar dirk na svojih tleh. S tekmovanji začnejo že ta vikend, s pokalom pa 20. junija. Celoten koledar najdeš na czechbmx.cz.

Kai Sakakibara

BMX Olympic hopeful Kai Sakakibara pushing limits as he recovers from brain injury

Instead of completing an incredible Olympic tale in Tokyo, 2020 became a fight for life for one of Australia's brightest rising stars.Kai Sakakibara and his sister Saya were young guns on the global BMX circuit, but three months ago, Kai's near-fatal race crash changed their direction dramatically.More info: 7news.link/2A2utJt KaiFight77 #7NEWS

Objavil/a 7NEWS Sydney dne Nedelja, 24. maj 2020

Po hudem padcu februarja na dirki svetovnega pokala v disciplini superkros avstralski BMX zvezdnik Kai Sakakibara bije največjo bitko v življenju. Napredek je očiten, a pot do okrevanja bo še dolga. Več informacij najdeš na australiancyclingteam.com.

Sledite nam