Mednarodne dirkaške, Hardline
27. februarja 2024

Goldstone poškodovan, Sagan prestal operacijo, tudi na Tasmaniji si “izposojajo” kolesa, Wyn Masters za Wyn TV ter Blenkijev in Louisin finale na Hardline.

Peter Sagan

Slovaški kolesarski zvezdnik, trikratni svetovni prvak v cestni vožnji, nekdanji mladinski svetovni prvak v olimpijskem krosu, je zaradi hudo povišanega srčnega utripa na dirki kategorije hors v Španiji takoj obiskal svojega kardiologa dr. Roberta Corsettija. Po posvetu se je zaradi srčne aritmije odločil za operacijo. Sagan se je kmalu po po operaciji javil na Instagamu in navijačem sporočil, da bo kmalu spet na kolesu. Sanje OI Tokio 2024 še živijo!

Jackson Goldstone

Eden glavnih pretendentov za zmago na Red Bull Hardline Tasmanija Jackson Goldstone je v finalnem nastopu padel in si po vsej verjetnosti strgal medialno kolateralno kolensko vez. Več o poškodbi bo znanega, ko Goldstone pride v domačo Kanado.

Nepridipravi na Hardline

Jim Monro je ostal brez svojega kolesa. Izpred šotora so mu ga ukradli večer po finalu dirke. No, kolo znamke Atherton so našli naslednji dan. Tako bo Monro lahko z Red Bull Hardlina odšel s celotno prtljago.

Hardline z Wyn TV

Wyn Masters je z domače Nove Zelandije skočil na Tasmanijo in spremljal dogajanje na prvem letošnjem spustu spustov. Po finalu se je malce razgovoril s posameznimi akterji.

Blenkijev finalni nastop (POV)

Hardline brez rokavic. Veteran Sam Blankinsop ne odstopa od svojega “gripa”. Finalna tasmanska vožnja zmagovalca dirke svetovnega pokala v spustu iz Schladminga 2008.

Louise Ferguson in njen prvi Hardline

Ena izmed dveh ženskih finalistk prvega letošnjega spusta spustov je “preživela” krstni nastop in kljub padcu prišla do cilja.

Naslovna fotografija Graeme Murray / Red Bull Content Pool

Preberi še

Mednarodne dirkaške

Sledite nam