BMX tahitre, BMX park Ljubljana
25. decembra 2020

Zadnje kratke novičke letos. Z novostjo v Ljubljani, z dogodki evropskega pokala na facebooku, s Corradovimi MTB veščinami in z nasveti za BMX starše.

BMX park Ljubljana

Ljubljanska BMX proga in dirti so dobili ograjo in nov vhod. Ta je sedaj s strani blokovskega naselja in ne več direktno s Stolpniške ulice. Vrata parka se odpirajo zjutraj in zapirajo, ko se znoči. Tako je delovanje parka še vedno na voljo vsem kolesarjem in to vsak dan, razen ob slabem vremenu. Dodatne informacije dobiš pri KD Rajd.

Evropski pokal 2021

Ker je evropski pokal za 2021 že uradno potrjen, so na facebooku že ustvarili dogodke posamičnih preizkušenj. Tako boš z informacijami na tekočem in to za vsak dirkaški vikend prihodnjega leta. Takole si sledijo: Verona, Zolder, Papendal, Valmiera in Serrians.

TC na MTB

Corrado Toso je v zimskem času več na gorskem kolesu kot na BMXu. Vaja pač dela mojstra. Priljubljeni trener BMX ekipe iz Rivignana nad mestecem Maniago. Ob vznožju Karnijskih Predalp.

5 nasvetov za BMX starše

BMX Pro Jeremy Smith je do 31. decembra še član ekipe Orca / Staystrong, z naslednjo sezono pa bo branil barve izdelovalca koles DK. Tokrat s petimi nasveti za preambiciozne BMX starše. Pozorno poslušaj, da ne narediš kakšne “napake”.

Preberi še

BMX tahitre: Povsod okrog in malo doma

Sledite nam