B4X pokal Slovenije
30. julija 2021

Končno znani datumi priljubljenega pokala B4X. Štajerski BMX klub kar dvakrat na TV. Prijave na BMX Racing Kids Grand Challenge samo še danes! KD Rajd vabi na trening.

B4X pokal Slovenije 2021

Sedaj je uradno potrjeno. B4X pokal Slovenije bo razveseljeval mlade in manj mlade tudi v letošnji sezoni in sicer v pozno poletnih in zgodnje jesenskih terminih. Pokal bo štel štiri dirke, prva bo na sporedu 28. avgusta v Svetem Juriju. Pokal se bo nadaljeval 3. septembra v Ajdovščini. Nato bo na vrsti Ljubljana, ki bo dirko gostila v sklopu Ljubljana MTB vikenda. Finalna preizkušnja pa bo v Odrancih in sicer 25. septembra. Več informacij kmalu na uradni strani organizatorja.

BSX Racing Team na TV

Mariborski BMX kolesarji so bili v zadnjem mesecu kar dvakrat gostje na televiziji. Najprej so kratko reportažo pripravili pri Tele M. Tam so mlade tekmovalce izprašali o športu, s katerim se ukvarjajo, nekaj misli pa je strnil še starosta kluba Gregor Palčnik. Prispevek najdeš na tem mestu.

Gregor Palčnik je bil ta teden tudi gost oddaje Dobro jutro in rubrike Kolesarski maraton. Nekaj malega o klubu, več o disciplini race in vsem, kar pritiče zraven. Oddajo si lahko ogledaš na 4d.rtvslo.si.

BMX Racing Kids Grand Challenge

Prijave na driko, ki bo potekala med 16. in 19. avgustom, so odprte le še danes. Vse informacije najdeš na facebook profilu BMX Racing Kids. Zaenkrat je udeležbo na dirki potrdilo že 17 držav.

KD Rajd vabi

V ponedeljek 2. avgusta bo na ljubljanski progi potekal zadnji trening pred letošnjo dirko leta BMX Race Ljubljana 2021. Popoldanski trening bo odprtega tipa in namenjen vsem BMX kolesarjem.

Naslovna fotografija B4X pokal Slovenije

Prejšnje

BMX tahitre: V Šopronu se je začel pokal Alpe-Adria BMX

Sledite nam