Biznis
Casio GShock
Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Ride Loose Riders Freestyle Giant
29. septembra 2022

Specialized, Scott, YT in Santa Cruz zaposlijo, Rodi gradi, Perier kupuje, Moustache se širi, na Tajvanu še vedno rast prodaje e-koles, Italijani utrpeli veliko materialno škodo.

Specialized

V Chamu, švicarski bazi velikega S, zaposlijo kreativnega direktorja oziroma osebo, ki bo ogovorna za nadzor nad publikacijami in medijsko produkcijo podjetja. Si želiš izzivov izven meja Slovenije? Poglej tukaj.

Scott Sports

Pri Scottu iščejo kolesarskega inženirja, ki bi sodeloval pri projektih razvoja e-koles. Služba je v Givisiezu v Švici. Klik na scott-sports.com, tam boš izvedel, da iščejo tudi sodelavce v Nemčiji.

YT Industries

Tudi pri Young Talents zaposlujejo. Iščejo nekoga, ki bo skrbel za kolesa znamke YT na sejmih, prezentacijah, kampih in na dogodkih, v katere je vključena nemška blagovna znamka. Kakšne izkušnje so potrebne, izveš na yt-industries.com.

Santa Cruz

V nemškem Mainzu iščejo nadzornika pri sestavi obročnikov za blagovno znamko Santa Cruz. Oglas najdeš na santacruzbycicles.com.

Biznis: Canyon z novim direktorjem, roparji Čehom odtujili komponente

Moustache

Francoski proizvajalec e-koles seli in hkrati širi svoje zmogljivosti z novimi prostori v Vogezih. Tam je zrasla 3200 kvadratnih metrov velika stavba, ki bo služila za organizacijo dogodkov, marketing, za raziskave in razvoj. V prvotnih poslovnih prostorih v kraju Thaon-les-Vosges pa bodo vse skupaj spremenili v tovarno koles. sazbike.de.

Bottecchia

Pretekli vikend je požar uničil del proizvodnega obrata italijanskega proizvajalca koles. Škoda, nastala po požaru v Cavarzereju, še ni ocenjena. Več na uradnem facebook profilu Bottecchia Cicli.

Perier se širi

Perier Industrie AG je pridobil večinski delež v podjetjih Syntace in Liteville. Potem, ko so lani v svoj portfelj znamk v skupini za mobilnost dodali Felt Bicycle, njihova divizija šteje že sedem blagovnih znamk, saj so lastniki e-kolesarskih znamk Husqvarna, GASGAS, R Raymon in motociklistične znamke KTM. Na bycicleretailer.com.

Uvoz e-koles s Tajvana še vedno v vzponu

Čeprav zadnji statistični podatki kažejo nekaj sprememb, uvoz e-koles s Tajvana še vedno raste. Letos se je sicer povečal za dober odstotek, a to še vedno pomeni skoraj 680.000 enot. Od tega so v EU izvozili 395.000 koles, osredotočeni pa so predvsem na nizozemski in nemški trg. Vsi podatki so na voljo na bike-eu.com. *

Rodi v 18-milijonsko investicijo

Portugalski proizvajalec obročev in obročnikov Rodi Industries gradi novo tovarno. Novi prostori bodo omogočili še večjo proizvodnjo izdelkov, pa čeprav že sedaj letno izdelajo več kot 3 milijone obročev in spletejo več kot 400.000 obročnikov. cycling.rodi.pt.

*Za branje na Bike Europe se moraš registrirati in brezplačno lahko mesečno prebereš tri prispevke.

Naslovna fotografija Santa Cruz Bicycles

Preberi še

Biznis

Wheelbase Oglaševanje na mtb.si Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam