grof cycling
30. septembra 2021

Kaj imajo skupnega gostišče na Vranskem, uživaški kolesarski festival z mikropivovarji vred ter kolesa na helikopterju? Grof Cycling in Grof Bike & Beer festival! V soboto, 9. oktobra.

Grof Cycling je doma na Vranskem. Morda Vransko vidimo kot kraj ob avtocesti, a je tudi dobro izhodišče za kolesarske in gorskokolesarske ture. Tudi Velika planina in trboveljski Javor trails so blizu, zlasti za merila gostov iz tujine je pri roki tudi marsikaj onkraj Trojan ali pa Maribor s kolesarskim parkom.

Ponudbo turistične destinacije je vedno modro predstaviti z dogodkom. Takšen bo naslednjo soboto, 9. oktobra, potekal prvi Grof Bike & Beer festival.

Kako bo potekal Grof Bike & Beer festival

Izbereš si eno od vodenih tur. Vodenje in prevozi so brezplačni. Ture so štiri in se razlikujejo po dolžini in tehnični zahtevnosti. Lahko greš tudi sam, ture bodo označene, na voljo bodo tudi gpx sledi.

Vse ture pa vodijo čez Javor trails, kjer bo tudi kaj za prignizit.

Prevozi s kombijem za skrajšanje “dolgočasnega dela” tur so brezplačni. Lahko pa si privoščite nekaj dosti manj vsakdanjega, kot je “shuttle” – prevoz na vrh hriba s helikopterjem! Heli biking je tisti zelo poseben del ponudbe Grof Cycling, na festivalu pa bodo kolesarje in njihova kolesa (po šest na vožnjo) prevažali po posebno prijazni ceni 97 evrov. Več o heli-bikingu z Grof Cycling

Na noge, s pomočjo shuttla ali celo s helikopterjem – vsem bo na koncu prijalo pivo. Na prireditvenem prostoru se bo s svojimi izdelki predstavilo pet slovenskih pivovarjev.

grof-cycling.eu

Naravnost do informacij o festivalu

Grof Cycling na Facebooku @grofcycling in Instagramu @grofcycling

Fotografije so nastale na nedavni predstavitvi heli-bikinga v Bovcu, foto Žiga Intihar

Preberi še

Sledite nam