8. septembra 2014

Jan in ekipa so serijo zaključili v najvišje ležečem slovenskem kolesarskem parku.

Pogled na Triglav in vožnjo s kolesom v Triglavskem narodnem parku smo izbrali za zadnjo lokacijo Projekta 5. Bivali smo v apartmajski koči Ruša, ki stoji v neposredni bližini zgornje postaje nihalke na Voglu.

Kolesarska proga dolžine malce več 1.200 metrov ponuja veliko zabave in kolesarskih užitkov, progo pa so še dodatno utrdili s posebnim peskom, ki nudi odličen oprijem pri vožnji tako v suhih kot tudi v mokrih vremenskih razmerah. Družbo nam je tokrat delal Gašper Kos, ki pomaga pri gradnji kolesarskega parka na Voglu. Park imajo v prihodnosti namen še razširiti in nadgrajevati!

“Super lokacija za zaključek, spektakularni razgledi po okoliških gorah in zabavne proge Mountain Bike Parku na Voglu. Marko Kolman je s svojo ekipo opravil odlično delo – komaj čakam, da vidim, kaj bodo v parku še naredili v prihodnjih letih. Čeprav je proga krajša, je zelo zabavna in primerna za treniranje kolesarskih veščin. Sploh pa sem bil navdušen nad super utrjeno podlago, kakšen oprijem!” je po koncu zadnjega dela Projekta 5 Jan zaključil dan.

Sponzorji projekta:
Zavarovalnica Triglav | Under Armour | Leatt | Five Ten | Fitzone | Funsports | 661 | MTB.si

{loadposition inside}
O Projektu 5: ideja za projekt je nastala v glavi Jana Poriča, nekdanjega uspešnega tekmovalca v spustu s kolesom. Obisk petih različnih lokacij v Sloveniji, ki so tako ali drugače povezene s kolesarjenjem, vse to pa ujeti v fotografski objektiv in v atraktivne video vsebine. Na koncu projekta bo 5 najboljših fotografij premierno objavljenih v reviji “Bike magazin”.

Na uvodni fotografiji Jan in Gašper ter razgled za milijon. Foto Uroš Modlic, video Mateja Starman. Več fotografij na strani projekta projekt5.janporic.si


Sledite nam