Casio GShock
Ride Loose Riders Wheelbase Freestyle Giant Ciklo Centar
1. aprila 2011

Izdelki Sportique so namenjeni aktivnim ljudem. Primerni so za zahteve vseh vrst športa, za vaš šport.

Izdelki Sportique so namenjeni aktivnim ljudem. Primerni so za zahteve vseh vrst športa, za vaš šport.

Izdelki so čisti kot tekmovanje samo. Telo v gibanju želi ostati v gibanju in izdelki Sportique to zahtevo upoštevajo. Izdelki Sportique želijo biti tako edinstveni, kot ste edinstveni vi pri vašem športu.

Naj gre za kolesarstvo, tek, smučanje, surfanje, pohodništvo, borilne veščine, bodybuilding ali pa za vožnjo otrok na trening hokeja, če ste mehanik, kmetovalec ali gradbenik, izdelki Sportique so raznoliki tako kot vi. Vaše telo lahko najbolje deluje, le če je poskrbljeno za njegove osnovne potrebe.
Zdrava prehrana, veliko gibanja in naravni izdelki za nego kože bodo poskrbeli za osnovne potrebe, za ostalo ste odgovorni vi. Misija blagovne znamke Sportique je preprosta – ponuditi najbolj naravne izdelke, ki vsebujejo naravne sestavine brez petroleja ali sintetičnih sestavin, ki so lahko karcinogene ali strupene za vaše telo. Uporabljajo rastlinske dodatke, naravna vlažilna olja in maslo iz oreščkov, torej sestavine, ki bi jih uporabili tudi na lastnih otrocih. Ne uporabljajo izdelkov živalskega izvora in izdelkov tudi ne testirajo na živalih.

Seveda so izdelki ocenjeni po najbolj strogih kriterijih in so že bili nagrajeni s certifikati skladnosti, ki so v skladu s strogimi hipoalergenimi in mikrobiološkimi zakoni ter predpisi, kot tudi z zakoni in predpisi učinkovitosti Evropske unije. Sestavine, vredne zaupanja, so naši predniki uporabljali že stoletja pred nami, saj so verjeli, da lahko narava ublaži in pomiri njihovo kožo.

Sportique nadaljuje z odkrivanjem prednosti že pozabljenega časa in izboljšuje formule, dodaja zelišča, rastlinske dodatke, eterična olja in minerale. Izdelki Sportique ne odkrivajo novih čudežnih zdravil in nove filozofije. Želja Sportiqua je preprosta – kakovosten, neškodljiv in zdrav nacin življenja.

V programu izdelkov Sportique boste našli:
– ogrevalno olje za mišice,
– masažna olja,
– gele za sklepe in mišice,
– ogrevalne in hladilne kreme,
– zaščitne krema za slabo vreme,
– balzame za regeneracijo in razkuževanje,
– kreme in balzame za zaščito pred soncem,
– kreme za telo in stopala in
– kreme za britje in deodorante.

A našteto še zdaleč ni vse, kar najdete v katalogu izdelkov Sportique, zato vam priporočamo ogled kataloga v slovnenskem jeziku (PDF).

Uvoznik in distributer izdelkov Sportique je Factory Store (www.factorystore.si)

Uradna stran Sportique: www.Sportique.net

Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
Sledite nam