Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
17. novembra 2012

V trgovini Energija v Domžalah med 26. novembrom in 1. decembrom zopet predstavitev nove kolekcije italijanske znamke, ki letos praznuje 50-letnico obstoja. Poglej, pomeri in kupi za 20 odstotkov ceneje.

Italijansko čevljarsko podjetje Gaerne je eno vodilnih podjetij kolesarske obutve. V tem letu praznuje 50 let obstoja, ustanovitelj tega družinskega podjetja Ernesto Gazzola pa 80 let. Pri nas Garne zastopa trgovina Energija iz Domžal pod okriljem bratov Tancik, dobro znanih vsem iz gorsko kolesarskega sveta ter mnogim cestnim kolesarjem.

Sedaj že tretje leto zapored in v čast obletnicama Gaerneja so se pri Energiji odločili, da v sodelovanju s podjetjem Gaerne priredijo Gaerne promo teden, kjer bodo predstavili vse nove modele čevljev za sezono 2013.

“Namen promocijskega tedna je pokazati vse nove modele čevljev, v vseh izvedbah in vseh barvah. Ker pa je ključni dejavnik čevlja dobro prileganje na stopalih, je jasno, da bodo zagotovljene tudi vse velikosti čevljev za pomerjanje, ne samo ogledovanje,” pravi Jaka Tancik, eden od pobudnikov akcije.

Poskrbljeno bo tudi za vse, ki bi radi naročili čevlje, saj boste lahko po tem, ko boste ugotovili, da so vam čevlji všeč in prav, le-te tudi naročili po 20 % znižani ceni.

Kot novost v tem letu pa pri Energiji v ta promocijski teden vključujejo tudi druge znamke, ki jih zastopajo v trgovini, kot so Selev, SiS, Muc-Off, ter kolesarsko konfekcijo Energija. Tudi izdelke teh znamk lahko kupite po promocijskih cenah – 20 %.

Gaerne promo teden bo v Trgovini Energija v Domžalah potekal med 26. novembrom in 1. decembrom, vsak dan med tednom od 13. do 19. ure, v soboto pa od 9. do 12. ure.

Več o Gaerne promo tednu na energijabikes.com

Na uvodni fotografiji mtb čevelj Gaerne G. Kobra v črni barvi. Vse foto proizvajalec.

Pumpaj Slovenija Škofja Loka
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam