shimano saint flat pedal
Freestyle zaposluje
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
2. avgusta 2021

Shimano z novimi ploskimi pedali. Specialized za makadamkarje. GT z elektrifikacijo. Chromag za otroke. ION za najmlajše. Spiuk s čelado.

Shimano

Popolnoma novi ploski pedali Shimano XT in Saint. Nova, tanjša platforma, nižja teža: 397 gramov za Saint in 428 za XT. Deset zatičev na vsaki strani pedala za boljši oprijem. Z možnostjo dodajanja dveh zatičev tudi na osrednjem delu ohišja. 121 milimetrov dolžine in 110 milimetrov širine ter krommolibdenska os. Več izveš na tem mestu.

Chromag

“The Minor Threat” oziroma manjša grožnja ali referenca na pionirsko hardcore zasedbo. Za 4000 kanadskih dolarjev (okoli 2800 evrov). Otroški polnovzmetenec z dvema velikostima obročnikov: 24 ali 26 palcev. S 140 oziroma 150 milimetri hoda, 64-stopinjskim kotom krmilne cevi ter 76-stopinjskim kotom podsedežne cevi in z izbrano opremo. Več izveš na chromagbikes.com.

Specialized

Gorskokolesarski model Recon je dobil vezalke in končnico S-Works ter je sedaj na voljo tudi kot čevelj za makadamkanje. Karbonski podplat FACT za maksimalno trdnost ter notranjost Body Geometry, prilagojena stopalu. Na voljo v treh barvah. Več na specialized.com.

ION

Pri surfersko-kolesarskem proizvajalcu oblačil so se lotili otroške mtb kolekcije. Oblačila so namenjena najmlajšim med šestim in dvanajstim letom starosti, trenutna kolekcija pa vsebuje kratek in dolg komplet. Več na ion-products.com.

GT

Če ne gre drugače, se ponudi nov model elektrifikacije. Pri GTju so idejo našli v BMXu in predstavili mešanca s cruiserjem, ki nudi pomoč pri pedaliranju. 29-palčni obročniki, 25 kilogramov skupne mase ter baterija s kapaciteto 418 Wh. Za Evropo kot pedelec, za Ameriko kar z “gasom” preko krmilnega ročaja. Za koga? Ne vemo!

Spiuk

Nova čelada, namenjena vsegorskim kolesarjem, se imenuje Dolmen. Odlikujejo jo odlična zračnost, dobra zaščita zadnjega dela glave, kratek vizir in ugodna cena (okoli 60 evrov). Na voljo v dveh barvnih kombinacijah in v dveh velikostih (S-M in M-L). Več informacij najdeš na spiuk.com.

Preberi še

Frišno: BH s prostočasno kolekcijo, Bontrager z novimi pnevmatikami, Hope pa z lahko XC zavoro

Casio GShock
Ride Loose Riders Wheelbase Freestyle Giant Ciklo Centar
Sledite nam