Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
22. januarja 2020

Preseljena trgovina Giant Ljubljana, načrt reprezentance v krosu, ceneje na Kras kros, datuma MTBVV in XCM Rakalj, MBK Črni Vrh pred sezono, konec Triveneto CX, datum Bajkafesta …

Gianti že na Samovi

Trgovina Giant Ljubljana oziroma Freestyle že deluje na novem naslovu na Samovi ulici 14 v nekdanjem avtosalonu. Uradna otvoritev sledi v sredo 5. februarja! www.freestyle.si

Program XC reprezentance

Takšen je program slektorja za kros Matjaža Budina. Dvakrat priprave, testiranje, štart konec marca v Italiji. Na kolesarska-zveza.si.

Ceneje na Kras kros

Do konca meseca so prijave na Kras kros cenejše: 20 €, 5 jih privarčuješ. Na www.desfles.si

MTBVV

Maraton Vipavska dolina bo 15. marca. FB dogodek.

3. XCM Rakalj

Istega dne, 15. marca, tudi tretji maraton Rakalj na vzhodni obali Istre. FB dogodek.

{loadposition inside}

MBK Črni Vrh 2020

Prijavim.se predstavlja klube pred novo sezono. O najstarejšem MTB klubu v Sloveniji MBK Črni Vrh beri na prijavim.se.

Trinevento čiklokros pod streho

V nedeljo se je v Varianu v videmski provinci zaključila ciklokros serija Triveneto, katere tretja dirka je bila v Novi Gorici skupaj s slovenskim pokalom. Na štartu je bilo tudi nekaj slovenskih kolesarjev, v prvo deseterico pa sta priletela Lucjan Premrn (Izvir Vipava) na 8. in Bojan Ločnikar (Bikerepublic) na 10. mesto v srednji veteranski kategoriji. Vrstni redi.
V skupni razvrstitvi pa je Matej Kravos (Tuš team) 6. v kategoriji Master 1, Ločnikar pa prav tako 6. pri Master 2. Končne razvrstitve, pa še za članske in mladinske kategorije.

Iztok Filipino

Filipinski migrant Iztok Slapnik trga. Na dirki Tarlac Enduro Attack 6 je zmagal v kategoriji 30+. Poročilo na pinkbike.com.

Bajkafest 2020

Bajkafest bo 13. junija! FB dogodek.

Pariz-Brest-Pariz

Klemen Čepirlo še zdaleč ni bil edini slovenski udeleženec lanskega breveta Pariz-Brest-Pariz (1200 km), je pa tisti, ki o tej preizkušnji spregovori v intervjuju na rtvslo.si.

S kolesom po Iranu

Goran Sambt (s KD Raketa tudi prireditelj maratona MTB Slavnik) o popotovanju po Iranu. Beri na zurnal24.si.

Smart = smrt

Ali se na kolesu le zabavaš in sproščaš ali pa vedno tekmuješ s seboj in drugimi ter se le “sproščaš” z vsemi možnimi pametnimi napravami? Smart = smrt in izgorelost, pravi Miha Mazzini.

Deloitte o e-kolesih

Delo Polet o študiji svetovalnega podjetja Deloitte o tem, kam nas v naslednjih letih peljejo električna kolesa. Beri na delo.si.

Freestyle dostava
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam