17. marca 2017

Celje in kar celotna širša regija sta bogatejša za sodobno trgovino z bogato ponudbo koles in opreme Scott. Na enem mestu vsi najboljši izdelki te znamke in še kaj.

Celje in kar celotna širša regija sta bogatejša za sodobno trgovino z bogato ponudbo koles in opreme Scott. V konceptni trgovini boste na enem mestu dobili vse najboljše izdelke iz široke ponudbe tega proizvajalca ter še veliko več.

Scott je vodilni proizvajalec kolesarske, tekaške, smučarske in druge opreme za ljubitelje športov v naravi. Znamka je bržkone najbolj znana po svojih vrhunskih kolesih vseh mogočih razredov, a v ponudbi je tudi praktično vsa oprema za kolesarje: oblačila, obutev, rokavice, čelade in zaščitna oprema, očala in še več. Z znamko Syncros pokrivajo tudi vse razrede komponent in dodatne opreme za kolesa.

Kolesa Scott sodijo v sam vrh ponudbe in so v določenih segmentih standard za celotno industrijo. V ospredju so seveda vrhunska cestna in gorska kolesa, na slednjih zmaguje tudi Nino Schurter, ne gre pa pozabiti na zelo široko, kakovostno in cenovno ponudbo treking, mestnih in vseh vrst otroških koles. Električni pomožni motorji so pri Scottu našli svoje mesto v različnih modelih mestnih koles, prav tako pa na vseh ključnih platformah gorskih koles. Pri Scottu bo vsak našel kolo zase!

V novi konceptni trgovini Scott, ki se nahaja v prostorih nekdanjega Mobitelovega centra na Mariborski 1B, je del prodajno-razstavnega prostora namenjenega tudi drugim znamkam, kot so na primer Bergamont (gorska, treking in električna kolesa), Muc-Off (maziva in čistila), Mavic (komponente in oblačila), Met in Bluegrass (čelade in zaščitna oprema), Zefal (dodatna oprema) itd.

V času odprtja trgovine bodo potekali tudi testi koles Scott in Bergamont, in sicer vse do 22. marca. Testi koles so brezplačni, za več informacij o razpoložljivih kolesih ter pogojih izposoje pa pokličite ali se oglasite v trgovini.

Pred novo konceptno trgovino tudi že stoji modularni pump track, na katerem se lahko zabavate čisto vsi. Proga bo na razpolago vsak dan do 22. marca.

Bike EK, konceptna trgovina Scott Sports

Mariborska 1B, Celje
Tel: 08/201-4284
Email
www.bikeek.si
www.facebook.com/bikeek

Fotografije Braco Cvjetičanin

Sledite nam