6. februarja 2015

Gully & Matthews med kosilom, Bas na suhem, želva & zajec, Fat Chance se vrača, strmine Garde, Queenstown v plamenih, Palmer govori, Trekova Britanca, trening, ki to ni in SP CX Tabor.

Namesto kosila


Matt Dennison, ki snema za NSMB, je eden bolj odbitih mtb filmarjev. Če ima pred kamero Geoffa Gulevicha in Marka Matthewsa, dobimo tole. Uvodna fotografija Kaz Yamamura.

Bas v Utahu


Bas van Steenbergen iz zasnežene Kanade pobegne v Green River, Utah in s seboj vzame snemalno ekipo Mind Spark Cinema.

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

O želvi in zajcu


Pri novozelandski letalski družbi so znani po odbitih oglasih in viralnih videih. Tokrat so klasično basen postavili na kolesa.

Fat Chance se vrača


Stara šola bo zastrigla z ušesi: vračajo se kolesa Fat Chance in to s klasičnim modelom Yo Eddie, seveda z obročniki po današnjih standarih, 27,5 in 29 palcev. Material je še vedno jeklo. Na www.fatchancebicycles.com in na Kickstarterju!

Strmine Garde


Enduro ‘dude’ Joe Barnes in vsestranski Chris Akrigg iščeta strme reči. Na Gardi s tem ni težav.

Queenstown v plamenih


Tako se je včasih snemalo mtb filme. Korošcem bo všeč 🙂

Palmer govori


Na nedavnem obisku v Veliki Britaniji je Shaun Palmer, od jeseni ambasador za Intense, opravil tale intervju. Marsikaj zanimivega za njegove fane.

Trekova Britanca


Spoznaj Trekova britanska spustaša, Grega Williamsona in mladinca Laurieja Greenlanda.

Treniraj brez treninga


Malo za šalo, malo zares.

CX SP


Kdor je minuli vikend zamudil svetovno prvenstvo v ciklokrosu, lahko moško elitno dirko simpatično podoživi v temle videu. No, vse iz resničnega sveta pa je tukaj.

Sledite nam