12. julija 2013

Napovednik novega filma hiše Anthill, Crankworx L2A enduro & Air DH, skandinavski video izziv, SP maraton, rokerska cestna pro ekipa.

Not Bad


Napovednik novega filma produkcije Anthill, 30 dni na Novi Zelandiji. 7 jezdecev: Semenuk, MacDonald, Rheeder, C. McCaul, Shandro, Wildhaber in Howard. Spletna premiera 29. julija ob 7h zvečer po našem času. www.anthillfilms.com/notbad

Enduro World Series Les 2 Alpes – Dirt TV


O tretji dirki svetovne enduro serije na festivalu Crankworx Les 2 Alpes smo že poročali. Zgoraj je še video Dirt TV, pa še povezavi na dodatna:
eden z Mlinarjem na 2:25
pa še Cedricova epizoda s taiste dirke

Pokrovitelj rubrike Video 5ek
{loadposition inside}

Crankworx Air DH


Festival Crankworx Les 2 Alpes je vroč do nedelje. Včeraj je bil na sporedu Air DH, zmagovalca pa ista kot v svetovnem pokalu. Več videov na Vimeo kanalu Crankworx

Damage Inc.


Zmagovalci skandinavskega video izziva na bike festivalu v Areju, najboljši film in najboljše furanje. Heavy metal, pivo in letenje s kolesi. Več o natečaju in ostali filmi, vsi posneti na lokaciji.

SP maraton


Svetovno prvenstvu v maratonu v Kirchbergu, tudi z Blažo Klemenčič.

OGE rocks


Za konec pa en iz sveta popklivnega cestnega kolesarstva. So se dovolj potrudili za svoj prostor na mtb strani. Orica Green Edge in AC/DC, avstralska naveza!

Sledite nam