Casio G-Shock
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Ride Loose Riders Freestyle Giant
10. oktobra 2019

Gulevich in Laughland v petih dneh v 7 državah, Nizozemci v Robidišču, Grosićevi BMX shovi na Hrvaškem, Šajina pofura Drago, Drejc in Ana na Rude Rocku, navijači v Mariboru, Jernej v Kitzbuhlu, Marek nad Skopjem, Cyclotrail v Peruju in Velociped Navigator na Biokovem. Geoff Gulevich in Scotty Laughland sta za lansiranje nove kamere GoPro Hero8 v petih dneh obiskala sedem držav, med drugim Srbijo, Bosno, Hrvaško in Slovenijo. Pri nas sta poskakala Banano na Golovec Trails.


Naš, slovenski Nizozemec Mark je že poleti fural in snemal v Robidišču. Zdajle se ne praši.

BMX zvezdnik Senad Grosić je imel s tolpo gostujočih in domačih BMXarjev (tudi Marin Ranteš je bil) serijo šovov na Hrvaškem. Tole je video Lea Gamboca s šova v Poreču. Še Martin Lončar ima dva na svojem YouTube kanalu.

{loadposition inside}


Sebastijan Šajina pofura trejle v Dragi v Istri. Bravo za video, Antonio Tomišić.


Samo toliko, da se spomnite, kaj se počne pozimi: Drejc je lansko zimo pofural famozni Rude Rock nad Queenstownom (NZ) z menjalnikom, nesrečno zataknjenim v drugi. Ana mu je sledila s kamero.


Navijači Jureta Žabjeka spomladi na svetovnem pokalu v Mariboru. Bolj malo dirke je v videu … pa nekaj kolesarjenja je s testiranja ebajka za 10 jurjev.


Jernej z bratom in očetom na Tirolskem.


Poljak Marek je izkoristil gondolo, ki pelje na goro Vodno nad Skopjem.


Hrvaški Cyclotrail s še enim video iz Andov. Okolica Cusca, Peru.


Velocipede Navigator na Biokovem nad Makarsko.

Casio G-Shock
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Ride Loose Riders
Sledite nam