12. februarja 2015

Ravnikov POV posnetek z DH na snegu 4. na natečaju na Pinkbike, daljši dokumentarno-umetniški zagrebški film Pinlandija, nočna Rašica v sneženju in napoved Kamenjak Rocky Trails.

Figaro četrti


Primož Ravniko – Figaro je v natečaju GoPro na strani Pinkbike v januarju s svojim videom zasedel 4. mesto. Gajbo pira dolguje članu žirije Kellyju McGarryju, ki ga je postavil na 2. mesto. Posneto konec januarja na snežnem DH v Lienzu. Dobro drsenje pri polni hitrosti! Vsi videi in ocene na pinkbike.com

Pokrovitelj rubrije Video 1/4ek
{loadposition inside}

Pinlandija


25-minutni dokumentarno-umetniški filmček, posnet z bajkerji zagrebške scene. Od pumpa in dirta do furanja na hribu. Avtor Hrvoje Strižić/Skriveni Studio.

Nočna Rašica


Novozapadli sneg je vzpodbudil kar nekaj, v glavnem dolgočasnih POV videov. Tale z Rašice ob začetku sneženja izstopa zaradi nočnega in dobrega furanja ter tudi skakanja.

Elita spet na Kamenjaku


Ne nedavni konferenci za novinarje so prireditelji predstavili letošnje dvodnevno prireditev Kamenjak Rocky Trails v Premanturi. Letos bo 11. (kros C1) in 12. aprila (maraton). Z ločevanjem med lestvico UCI in svetovnim pokalom pa imajo nekolesarski novinarji od nekdaj težave. Prispevek Tvistra.

Sledite nam