16. februarja 2013

V pivovarni Union v četrtek predstavitev letošnje postave ene najstarejših slovenskih ekip v krosu in film o nastopu Vesela in partnerke na lanskem Cape Epicu. Objavljamo napovednik.

V četrtek 21. februarja Kolesarsko društvo Uni team vabi k svojemu “patronu”, v pivovarski muzej Pivovarne Union v Ljubljani. Na druženju z začetkom ob 18. uri (pozor, popravljeno, prej 19. ura!) bo ta ljubljanski klub, ki ima eno najdaljših tradicij v Sloveniji in je najbolj znan po uspešnih tekmovalcih v krosu, predstavil svojo ekipo za letošnjo sezono.

Podrobnosti postave prihranimo za poročilo s prireditve, ni pa skrivnost, da pri Uniju ostaja veteran Peter Vesel. Pero, ki bo sezono že četrtič začel na etapni dirki Cape Epic(sicer tako kot že dvakrat doslej pod pokroviteljskim imenom Raedish Race), bo s sodelovalci pri projektu predstavil film z lanske južnoafriške preizkušnje. Vsaj po tekmovalnem dosežku jo je sam že pozabil, saj sta s partnerko Michelo Benzoni kot dvojica opravila le s prologom in prvo etapo …

Petra je v Afriki spremljal snemalec Luka Stanovnik, posneti material pa je doma vkup djal Tomaž Kovšca.

Na uvodni fotografiji Petrov motor lani na Epicu, foto Luka Stanovnik.

Napovednik filma Cape Epic 2012, več v četrtek po 19. uri v Unionu, vabljeni!

Sledite nam