Casio GShock
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
8. marca 2012

Posnetek četrtkovega večernega pogovora s člani ekipe Unior Tools Team, ki smo ga neposredno prenašali na mtb.si. Posnetek nocojšnjega pogovora s člani ekipe Unior Tools Team. Gostje Jess Stone, Harry Heath, Nejc Rutar in Žiga Pandur. Občasno pojavljanje vodje ekipe Tineta Mahkovca, dostava vprašanj Maja Črešnar, povezovalec Andrej Dekleva.

motorex_small mapei_small
bontrager_small gobandit five_ten_small

gamut_small
uci

– – –

Najava z dne 5.3.:

Zdaj, ko smo se na naši strani dodobra navadili na video vsebine, je čas za naslednji korak, ki se odlično ujema z načrtovano predstavitvijo ekipe Unior Tools Team v Ljubljani. Ta bo potekala v četrtek ob 18.30 v kolesarskem centru Funsports na Celovški cesti v Ljubljani. Gostje pogovorne oddaje bodo člani ekipe Nejc Rutar, Žiga Pandur, Harry Heath in Jess Stone, celoten pogovor pa bo predvidoma trajal pol ure. Ekipa se bo ta teden prvič v letošnji sezoni zbrala v Ljubljani, že v ponedeljek pa bodo fantje odpotovali na prvo dirko svetovnega pokala v Južno Afriko.

V pogovoru, ki bo potekal v slovenščini in seveda angleščini, lahko sodelujete tudi sami! Svoja vprašanja pošljite na info(a)uniortoolsteam.com in sicer do četrtka, 8. marca do 15:00. Seveda lahko svoje vprašanje prilepite tudi na zid na Facebook strani ekipe. Ekipa bo izbrala najbolj zanimiva vprašanja, nanje pa bodo tekmovalci odgovorili v času pogovora. Tega bomo v živo prenašali na mtb.si, seveda pa ste vabljeni v Funsports, kjer ste lahko “publika v živo“.

www.uniortoolsteam.com

Hervis serviser
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam