Casio G-Shock
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Ride Loose Riders Freestyle Giant
12. junija 2013

Prvi vikend festivala Black Hole za brezplačen preskus na voljo kolesa Specialized, GT, Trek, Cannondale, Scott in Orbea. Prijave za maraton se bližajo okrogli številki. Vodene ture po Geoparku Karavanke.

Še nekaj svežih novičk iz organizacijskega štaba slovenskega MTB festivala Black Hole Bike Fest, ki bo v Mežiški dolini potekal med 19. in 28. julijem.

Dvodnevni brezplačni test koles v Single Trail Parku Jamnica

V Single Trail Parku Jamnica bo v soboto, 20. 7. 2013 ter nedeljo, 21. 7. 2013 potekal brezplačen test koles. Na enem mestu bodo na voljo razstavljavci s flotami koles šestih
udarnih blagovnih znamk:
– Factory Store (Specialized, GT),
– Funsports (Trek, Cannondale),
– Prolocotrade (Scott),
– Štrancar Šport (Orbea).

Black Hole maraton

Prijave za Black Hole maraton dežujejo in se bližajo magični okrogli številki … prvega, ki bo presegel magično številko, bomo nagradili s prav posebno nagrado. Splača se!

Pokrovitelj festivala Black Hole Bike Fest
{loadposition inside}

Vodene ture po Geoparku Karavanke

Želite spoznati najlepše predele Koroške za kolesarjenje in obenem naravne, ter kulturne zanimivosti Geoparka Karavanke? Vas zanima, kje so v naših krajih kopali premog, železovo rudo, svinec in cink ali v katerih kameninah in plasteh se nahajajo fosili? Ali veste, kje pri nas poteka meja med afriško in evropsko kontinentalno ploščo in kako je bruhal vulkan Smrekovec? Vse to boste spoznali in doživeli na kolesarskih turah po Geoparku Karavanke.
Primerno za treking ali cross country kolesa za vožnjo po gozdnih in lokalnih cestah (pretežno makadam). Maksimalno število udeležencev na vodnika je 15. Ture se vsak dan pričnejo ob 10. uri! Obvezne so predprijave na info (at) bikenomad.com in sicer najkasneje en dan pred turo. Več informacij o turah na blackhole-bikefest.com pod zavihkom Ture.
Informacije bomo še dopolnjevali.

blackhole-bikefest.com

Freestyle gradimo skupaj
Ride Loose Riders Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar
Sledite nam