25. novembra 2015

Trikrat ciklokros, Zagrebčani se igrajo na novi progi, prihaja kamnita dirka, prijavim.se postregel z novostjo, Extreme Vital nagrajen …

Ciklokros Tropovci

Ne pozabi! V soboto druga tekma v ciklokrosu. Tekmovalo se bo na novi lokaciji, 500 metrov stran od dosedanje. Posnetek letošnje proge, sicer še neoznačene, si lahko ogledaš tukaj.

Uvodna fotografija z zadnje dirke v Tropovcih, foto Prijavim.se

Zagrebška Divja svinja

Nad Zagrebom je nastala nova proga, imenovana Wild Boar (divja svinja). Nikola Klačiski jo je preizkusil. Dodobra pa je izpilil zadnji skok, imenovan Kraken. Njegov suicide no hander je zabeležen v sliki na blogu fotografa Stephana Bednaica.

{loadposition inside}

Stone Lust

Prah okoli Dust Lusta se je nekoliko polegel in že so Primorci najavili nepodprto dirko imenovano Stone Lust 100. 100 kilometrov po asfaltu in makadamu slovenskega in italjanskega krasa. Dirka bo na sporedu na dan samostojnosti in enotnosti 26. decembra. Dogodek je že na facebooku.

Prijavim.se

… gre še dlje. Na spletni strani preko modula, ki se nahaja pod seznamom predprijavljenih na dirko ali tekmo, lahko poiščeš ali nudiš prevoz do starta prireditve. Več o novosti si preberi na Prijavim.se.

Ciklokros kot trening

Pozitivni in negativni učinki ciklokrosa v članku kolesarskega trenerja Alekseja Dolinška. Aktualen članek, še posebej, ker se je cx sezona ravno začela. Preberi.

Retro rats

Prva ciklokros dirka je že mimo. Retro podgane, Dobra Vila in Pici Bici v blogu. Zima bo še pestra in baje, da ni predaje. Preberi tukaj.

Spletni trgovec

Leta 2015 je v kategoriji šport zopet postal Extreme Vital. Več o izboru in ostalih nagrajencih si preberi na tem mestu.

Ne pozabi: Vikend bojevniki

30. novembra premiera filma Urbana Urleba Weekend Warriors. Kje? Cineplexx Celje ob osemnajsti uri. Več o dogodku tukaj.

Sledite nam