21. decembra 2016

Zimski Sokol že na prodajnih mestih, Red Bull Illume, Perotov blog, Lovšetov vlog, Bizi v zavetrju, Luka’s Bikes vabi na vzpon in spust, Črne njive v medijih, ZLIK, zimska liga Dalmacije. Ne zamudi Stone Lust in Božičnega dvoboja …

Sokol

Zimska izdaja revije Sokol je že zunaj. Bolj malo kolesarstva, a mnogo več ostalih športov. Med kolesarskimi vsebinami najdeš nekaj o flat pedalih, predstavitev kolesa Evil, eno hudo naglavno lučko, deset ciklokros božičnih zapovedi, tolste avanture, zimski tekstil … Svet v gibanju je smučarsko obarvan. Od klasičnih do turnih smuči in opreme, teka na smučeh, intervjuja s Saro Goltes in nekaj skejterskega – Murksli Custom Boards. Revijo Sokol najdeš tudi na facebooku.

Red Bull Illume

Rdeči bikci s še enim izborom fotografij s kolesarskim motivom. Med finalisti tudi fotografija Jana Pirnata, kot model pa je nastopil Gašper Dolinar. Poglej na RedBull.com.

Bloger Pero

Peter Zupančič razkriva del svojih priprav na prihajajočo sezono. Več na njegovem blogu.

{loadposition inside}

Luka’s Bikes vabi

na nočni vzpon in spust z gorskimi kolesi, ki bo 22. decembra. Zbor pred trgovino, nato vzpon na Belvi. Sledi spust. Več o dogodku, imenovanem Zaključek leta malo drugače, najdeš na facebooku. Pa pohiti! 22. smo že jutri.

Matej Lovše

Lovšetov biciklist se je odločil, da začne z video blogom. Prvi Vlog je z vzpona na Golte, drugi pa govori o tem kako pomemben je fitnes.

V zavetrju

Tokrat je bil gost Biciklove rubrike Anže Bizjak. Nekdanji tekmovalec, sedaj pa graditelj prog. Kaj je na klasična vprašanja odgovoril Bizi, preberi na bicikel.com

Stone Lust 100

V ponedeljek 26. 12. ne pozabi na nepodprto dirko po slovenskem in italijanskem Krasu. GPS sledi in ostali napotki že na spletni strani desfles.si.

Božični dvoboj

Črn Trn v ponedeljek 26. decembra prireja kolesarski dual v Palah. Info na mtb.si

Črne njive

Zadnja dirka ciklokros pokala Slovenije tudi v Notranjsko primorskih novicah. Reprotažo, fotogalerijo in videa s Črnih njiv si oglej na tem naslovu

ZLIK

Reportaža in nekaj fotografij z zadnje dirke Zimske lige Istre in Kvarnerja tudi na Biker.hr.

Zimska liga Dalmacije

Peta dirka XCZLD je bila v domeni BK Konavle. Dirke se je udeležilo 113 tekmovalk in tekmovalcev, ki so bili razvrščeni v sedem kategorij. Najhitrejši je bil Demir Mulić. Rezultati so na voljo tukaj, poročilo z dirke pa najdeš na bikemagazin.info.

Downhill

Ni kaj, spust prihaja tudi na velika platna. In to kot akcijsko športna grozljivka. So vzeli vsaj dobre mtb kaskaderje? IMDb je filmu prisodil oceno 4,1. Preberi.

Sledite nam