Freestyle gradimo skupaj
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Ride Loose Riders Freestyle Giant
3. februarja 2016

Primož gre na Dunaj, vstopnice za Nove Mesto, tolsto in dirkaško, dvakrat Zimska liga, povzetek CX sezone z dveh strani, Mah predava, Monika na “fejsu”, prijave na SSEC, mobilna aplikacija, Tanjin blog, prijave za Plitvice, gorivo kolesarja, …

Tanko na MOD

Primož Tanko si je po objavi videa MZ Pix in glasovanju zagotovil zmago ter s tem nastop na Masters of Dirt na Dunaju, ki bo čez dobra dva tedna. Bravo Primož!

Uvodna fotografija: Hrvoje Stržić/Connected Project

Nove Mesto

Vstopnice za ogled svetovnega prvenstva v olimpijskem krosu, eliminatorju in dirki štafet na Češkem so že naprodaj. Prvenstvo bo potekalo med 28. junijem in 3. julijem. Zaradi velikega zanimanja pohiti z rezervacijo oziroma nakupom. Spletna stran SP.

Slovenia Trails

…  brezplačni vodnik po kolesarskih in pohodniških poteh v Sloveniji. Aplikacija je plod sodelovanja med podjetjem Monolit d.o.o. in združenjem Pohodništvo in kolesarjenje GIZ. Aplikacija je na voljo za Android in iOS. Več informacij na tem naslovu.

{loadposition inside}

Zimska liga Kočevje

Datum dirke je zaradi maratona Kras kros prestavljen. Tako bodo zimskoligaši v Kočevju dirkali teden dni prej in sicer 6. marca. V našem koledarju.

Kras Kros

Maraton v svoji četrti izdaji bo na sporedu 13. marca v Mirnu. Organizacija je v domeni Avto moto karting kluba Ales.ca – racing in Kolesarskega društva Deš Fleš. Informacije na spletni strani in facebooku. Ravno tako v koledarju mtb.si.

Fat & Race Challenge

Dirka s tolstimi. To nedeljo, štartnine ni! Nagrade so! Dogajati se bo začelo ob enajsti uri na Arehu, Mariborsko Pohorje. Prijave v Ski & bike bajti, levo ob Ruški progi. Na voljo bo šest testnih koles, katerih izposoja bo brezplačna.

Mah predava

V okrepčevalnici Mah v Škofji Loki se danes začnejo predavanja z Matejem Hartmanom. Ob devetnajsti uri. Prvo je na vrsti kolesarjenje po Bosni in Istri. Kako se bodo vrstili dogodki naprej in kdo bo gost, ki bo predstavljal destinacije in prireditve, si oglej in preberi na mahmtb.com.

Zimska liga St. Becich

Pretekli vikend so se zimskoligaši pomerili pri Poreču. Poročilo si preberi tukaj, video pa si oglej na tej povezavi.

Povzetek ciklokros sezone

Na prijavim.se najdeš povzetek ravno končane CX sezone. Izjave nastopajočih, pohvale in kritike. Preberi si.

Pici Bici

O končani sezoni in ekipi, ki diha za ciklokros – kar so dokazali tudi z izvedbo trzinske dirke. Preberi na blogu.

Rekreativni vzponi

V koledar smo dodali serijo rekreativnih vzponov po Štajerskem in Koroškem. Več o dogodku na spletu in na mtb.si.

SSEC Kobarid

Ne pozabi! Do 29. februarja so v teku prijave na enoprestavniški vikend dogodek leta po bolj ugodni ceni. Več na www.ssec.si in na družabnem omrežju.

Tanja

Malo smo pokukali, če je kaj novega na spletni strani Tanje Žakelj. Ja, Tanja je zopet zapisala par besed v svoj blog.

Maraton Plitvice

Prijave na maraton na Plitvicah so že odprte. Več o dogodku, vključno z video napovednikom izveš na našem naslovu.

Monika na FB

Si že, ali še nisi med navijači četrte punce z zadnjega svetovnega prvenstva v 4krosu Monike Hrastnik? Sedaj jo lahko všečkaš tudi na facebooku.

Maščoba za gorivo

… sladkor le za poživilo. Tako pravi dr. Klemen Rojnik. Farmacevt in triatlonec. Celotno zgodbo preberi na delo.si.

Casio G-Shock
Ride Loose Riders Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar
Sledite nam