Freestyle Giant Wheelbase Ride Loose Riders Oglaševanje na mtb.si
7. decembra 2011

Tanja Žakelj med nominiranci na Sportalu. V Roču začetek zimske lige (video). Nagradni natečaj Funn Slovenija. Predbožična bo nad Koprom.

Tanja med kandidati na Sportalu
Do vključno nedelje 11. decembra lahko na Siolovem Sportalu glasuješ za športnika oziroma športnico, “ki te je v minulem letu najbolj prepričal”. Konkurenca za Sportalovo ime leta 2011 je seveda huda. Gorski kolesarji seveda navijamo za Tanjo Žakelj, bronasto z EP v olimpijskem krosu. Glasuj tukaj

Na uvodni fotografiji Tanja Žakelj, foto Vanja Kodermac.

Zimska liga se je začela
Minulo nedeljo se je v Roču v Istri začela 5. Trek Zimska liga (točke so podeljevali že na Labinskem maratonu pred dobrim mesecem, tako da lahko rečemo tudi, da se je nadaljevala). Po padcu v gneči na štartu se je na čelo in do zmage vendarle prebil lanski skupni zmagovalec Saša Vidović. Drugi je bil Gregor Sikošek (tisti hitri amaterski ciklokrosist pod znamko Nutelle, ki je sploh prvič dirkal z gorskim kolesom) in tretji Energijin Janez Dejak, ki je mimogrede posnel tudi gledljiv video. Ker vidimo bolj malo krosa skozi oči tekmovalcev, ga objavljamo na dnu.
Uvrstilo se je 92 kolesarjev.
Druga dirka bo že to nedeljo 11. decembra v Bujah. Prireditev na fb
fb skupina zimske lige

Nagradna igra Funn
Slovenski zastopnik za hitro “železnino” Funn – dobri stari fotograf mtb.si Mare Obid – razpisuje božični nagradni natečaj. Čaka na tvojo fotografijo ali video, v enem ali drugem se mora pojaviti vsaj ena komponenta Funn. Ne bo nagrajena najhitrejša vožnja ali najdaljši skok temveč najboljša zamisel. Nagrada pa je krmilo Funn Full On.
Več na FB Funn Slovenija

Predbožična bo nad Koprom
XI. predbožična tura seveda bo, termin je 17. dece,ber, zdaj je jasna tudi trasa. Je priobalna s štartom in ciljem v Kopru. Več v temi na Tabli

Janezov video z zimske lige v Roču

Freestyle zaposli
Freestyle Giant Wheelbase Ride Loose Riders Oglaševanje na mtb.si
Sledite nam