agi bike park
7. februarja 2024

Gradnja nad Litijo se nadaljuje, ZLIK to nedeljo na Krku, tudi Novigrad nadomestijo, spomladanski dirkaški program na Lošinju in ljubljanski No Weather What.

Agi strojno

Prejšnji teden smo vest o gradnji nove proge v Agi Bike Parku nad Šmartnom pri Litiji opremili le z eno šibko fotografijo. Zdaj jih imamo več in bomo še težje čakali na pomladno otvoritev pri Agiju.

ZLIK na Krku

Zimska liga Istre in Kvarnerja se to nedeljo nadaljuje z drugo dirko. XC Acapulca prirejajo na plaži Konoba pri Punatu na Krku. Le vremenski obeti ta trenutek niso najlepši. Razpis in prijave

ZLIK gre vendarle v Novigrad

Odpovedano dirko Zimske lige Istre in Kvarnerja v Novigradu bodo nadomestili 25. februarja. Razpis in prijave (prijave iz prvega poskusa veljajo)

DH Lošinj

Manj kot dva meseca do prve dirke evropskega pokala v spustu na Lošinju. iXS Downhill Cup jadransko dirko podrobneje predstavlja na svoji strani. Tukaj pa so kontakti in prijave.

XC Lošinj

Le malce stran, v kampu Čikat pri mestu Mali Lošinj, pa isti (pretežno slovenski) prireditelji že čez dober mesec dni prirejajo mednarodno dirko v krosu prvega razreda UCI.

Informacije o obeh dirkah na Lošinju najdeš na mtb-losinj.com

Prijave za kros pa so odprte na prijavim.se.

NWW

Ni nujno zelo MTB, a je vredno povabila, če si ravno v Ljubljani: danes, na predvečer Prešernovega dne, tradicionalna NWW (No Weather What) fura po izžrebani avtobusni trasi mestnega prometa.

Prejšnje Tahitre

Tahitre 934: S stroji ali rokami, gradi se

Sledite nam