15. januarja 2014

Šesti ciklokros zime je bil ob Muri, finale konec meseca v Vipavi. Ta konec tedna zimski ligi v Istri in Dalmaciji, Jeri brez telefona in VEB zaposli dva mojstra/prodajalca.


CX #6 Gradišče

Na šesti in predzadnji dirki pokala v ciklokrosu, drugi v Gradišču ob Muri, je še enkrat zmagal Matej Lovše (Tuš), že četrtič v tej zimi in še enkrat na gorskem kolesu. Drugi je bil član domačega kluba Primož Obal (TT Tropovci) in tretji Dejan Bajt (RSC Amplatz). Po svetu je bil to vikend državnih prvenstev v ciklokrosu, morda bo pa naslednje leto tudi Slovenija med državami, ki podelujejo naslove.
Lovše pred finalom serije, ki bo (pozor, nov datum in lokacija!) 25. januarja v Vipavi, vodi z le 16 točkami prednosti pred Boštjanom Hribovškom (Calcit), ki je bil tokrat peti.
Vrstni redi (in v meniju tudi razvrstitev serije) na prijavim.se

Na uvodni fotografiji Matej Lovše, foto Team Turbo Tropovci. Galerija

Na morje
To nedeljo pa bo na vrsti šesti krog zimske lige Istre & Kvarnerja, lokacijo bo Šijana na robu Pule. FB skupina lige
Če bi se kdo rad vozil malo dlje, v Zadru istega dne poteka tudi preizkušnja zimske lige Dalmacije! www.bk-macaklin.hr

Kolesarji brez telefona
Jeri Muzga je spet udaril z novim blogom. Na kolesu in po kolesarjenju ves čas mahaš s telefončkom in objavljaš svoje podvige? Beri na lamu.si

VEB zaposluje
Trgovina VEB Company zaposli dva prodajalca/serviserja. Nudijo pogodbo za določen čas s preskusno dobo in možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Pisno ponudbo oddaj v trgovini ali jo pošlji na email.

Sledite nam