25. februarja 2015

Oddaja TV Slovenija na kolesih na toplem na Obali in na snegu na Voglu ter v okolici Bohinja. In še kje sta Tanja in Blaža, napoved učiteljskega licenčnega seminarja in predstavitev ženske cestne ekipe z MTB navezo.

Kolesarski Na lepše
Oddaja o turizmu Na lepše je bila minuli petek posvečena kolesarskemu turizmu. V prispevkih z Obale in Bohinja je spregovorilo nekaj akterjev s področja turistične ponudbe in kolesarskih prireditev. Vrhunca bolj zaresnega gorskega kolesarstva sta snežno kolesarjenje na Voglu z Markom in Figarom (pri 8:30) ter nekaj zamisli Vida in KGK Obala za zimsko furanje na Obali (pri 18:35).
Sicer pa je očitno kolesarstvo posel, saj se ga lotevajo tudi nekolesarji. Kako jih ne bi spoznali, tudi če si oblečejo kolesarska oblačila. V spodaj omenjenem izobraževanju verjetno tudi ne učijo, da pozimi goste vodimo brez čelad (padci v sneg so pa ja hec, kajne?).
Glej na rtvslo.si
Tema na Tabli

Tanja & Blaža
Tanja Žakelj te dni uspešno nastopa na etapni dirki v Andaluziji, povzetek celotne dirke sledi. Računamo, da bomo že te dni lahko poročali tudi o Blaži Klemenčič, ki je na Cipru za začetek pokala Sunshine, a s težavami s kolenom.

Učiteljski licenčni seminar, drugič
Drugi termin licenčnega seminar ja za učitelje gorskega kolesarstva (1 in 2) bo naslednjo soboto, 7. marca. Toliko v informaciji na strani Kolesarske zveze, podrobnosti in prijav pa še ni.

Eva Lechner članica slovenske cestne ekipe
V Ljubljani so predstavili slovensko poklicno žensko kolesarsko ekipo BTC City Ljubljana, katere članica je tudi italijanska prvakinja v krosu in tekmica Tanje Žakelj in Blaže Klemenčič na najvišji ravni, Italijanka Eva Lechner. Ta bo seveda na cestnem kolesu preživela le del sezone, v pripravah pred sezono pa se je ekipi pridružila tudi Tanja Žakelj. Več na prijavim.se

Sledite nam