spletna kamera mtb trail center kočevje, dolga vas
16. junija 2021

Danes spletno predavanje za vse, ki želite legalizirati. Jutri delavnica osnov servisa, spletna kamera Kočevje, heroji v Dolomitih in na Rabu, soški maratonček, trdorepi v Poletu in še 1x MTB govedorejci.

Odbor za gorsko kolesarstvo Kolesarske zveze Slovenije danes (sreda) prireja spletno predavanje na temo: “Zakaj potrebujemo urejene gorskokolesarske poti in trail parke ter kako poteka postopek legalizacije namenskih gorskokolesarskih poti?” Začetek ob 19. uri, če se prav hitro prijaviš, te še vzamejo.
Predaval bo Tadej Tekavčič (Odprimopoti.si / Golovec trails). Predavanje je brezplačno, število mest pa omejeno.
Obvezna prijava prek spletne prijavnice.

Delavnica Intersport X Bikehanic

V servisu Bikehanic v ljubljanskih Stegnah bo jutri (v četrtek) delavnica za vse, ki želite spoznati osnove servisiranja kolesa. Več na Facebooku servisa Bikehanic.

Spletna kamera v Kočevju

Pa ne v centru temveč v MTB trail centru Kočevje v Dolgi vasi. Da pogledaš, kako se imajo na terasi, na pumptracku in na prenovljenih skakalnicah v izteku, če se kaj šepjpa, gradi, če je gneža na PZA in če šatl laufa. Tukajle na kocevsko.com.

Naslovna fotografija je posnetek s te kamere – poglej, BATTovci delajo.

Heroji v Dolomitih

Na startni listi maratona Hero Dolomites v Italiji je bilo kar 35 slovenskih kolesark in kolesarjev. No, vsi niso prišli. Matej Kainz poroča na bicikel.com.

Heroji otoka Raba

Zmagovalec prve izvedbe novega maratona na Rabu je Avstrijec Christoph Soukup (2 uri 42 minut za 67 km, ni bila lahka) pred rojakom Paulom Verbjakom in Slovencem Lukom Tavčarjem. Grega Krajnc je bil četrti v absolutni razvrstitvi, Peter Vesel pa je zmagal v kategoriji grand master pred domačinom Iztokom Kuretom. Avstrijka Anna Hofmann je bila najhitrejša ženska. Gregor Sikošek pa je zmagal na kratki trasi.
Vrstni redi

Trdorepi

MB Cvjetičanin na delo.si o “trorepih” gorskih kolesih na našem trgu. Kakšnega bolj enduro trdaka bi lahko dodal, če že ne jeklenega.

Soški maratonček

Nekaj Slovencev je pa bilo na nedeljskem MTB maratončku Soča (Isonzo Maraton Bike, 38 km in 850 v.m.) s štartom in ciljem v Gorizi, le čisto na vrh se niso uvrstili. Vrstni redi

MTB govedorejci

Startup hit MooHero, plod idej in znanja treh znanih fac iz gorskega kolesarstva, zdaj še na siol.net.

Sledite nam