Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
12. junija 2019

Calcitovec zmagovalec na krosu C2 v BiH, pomagaj pri BMX Race Lj in Trans Juliusu, Terlago Enduro, prijave Krivapete, Siko iz Samobora, Alpentour Trophy, Enduro Tršće, e-MTB v Samoboru ter naši v J. Ameriki in Mongoliji.

Kozara MTB Cup

Mednarodni kros druge kategorije v BiH je med elito dobil Rok Naglič (Calcit Bike Team). Drugi je bil Ukrajinec Oleksandr Konjajev in tretji Boštjan Hribovšek. Pa še je bilo Calcitovih. Pomembne točke v lovu za Tokiom, pravi Rok. Vrstni redi, poročilo na FB strani prirediteljev in na calcit-bike.com.

Foto BK Kozara

Daj roko

Nobena prireditev, niti kolesarska, od vaške do svetovnega pokala, ne more brez prostovoljcev – tistih, ki “dajo roko” oziroma svoj čas in pomoč v dneh izvedbe.
Te dni prostovoljce išče BMX Race Ljubljana za ta konec tedna, 15. in 16. junija – več tukaj – in Trans Julius za soboto 22. in nedeljo 23. junija – več tukaj.

Terlago Enduro

Davor Kacin ni imel lahke naloge na Terlago Enduro, četrti dirki serije Triveneto Enduro in njegove prve po poškodbi. Konkurenca je bila močna – zmagal je Martino Fruet, Davor je bil 7., drugi iz Kamplca Blaž Černigoj pa 17. Vrstni redi

Prijave za Krivapete Enduro

Trinevento Enduro in SloEnduro se srečata 7. julija na dirki Krivapete Enduro v Šentlenartu v Furlaniji. Prijave so odprte, vse informacije pa na sloenduro.com

{loadposition inside}

Siko na Stravi o Occupy Samobor

Tudi Strava je družbeni medij in blog. Gregor Sikošek, v soboto (pred nedeljskim treskom na Franji) zmagovalec maratona Occupy Samobor, to ve. Beri na strava.com
Naše poročilo z maratona: HPB XCM Occupy Samobor: Odslej maraton tudi v ZG regiji

21. Alpentour Trophy

Minuli podaljšani konec tedna je v okolici Schladminga in Dachsteina potekala 21. izvedba etapne dirke Alpentour Trophy. Skupna zmagovalca sta postala Belgijka Githa Michiels in Kolumbijec Leonardo Paez. Tomi Iskra (KD Brda) je v rekreativni kategoriji 4 končal na 7. mestu, zamejca Miran Bole in Tomaž Čefuta (Eppinger Team) pa sta bila odlična v kategoriji dvojic in končala na 2. mestu. Vrsti redi

Enduro Tršće

Pred nami je vikend endura Tršće, tudi hrvaškega DP v enduru. Napovedali so na ga na mtb.hr

e-XCM Occupy Samobor

Pa še ena z mtb.hr: razmišljanje o e-mtb dirkanju, vsaj o rekreativnih maratonskih podvigih s pomočjo elektromotorja. Reportaža Roberta, ki je na maratonu Occupy Samobor poskusil tudi sam, je na mtb.hr.

Južnoameriška

“Naši” južnoameriški popotnici Anja in Barbara (The Bike Wanderers) tudi na vandraj.si.
Njuna zadnja pri nas: The Bike Wanderers: Iz Argentine v Bolivijo

Palijeva Mongolija v besedi

Pali je svojo zgodbo s kroga po Mongoliji objavil tudi kot reportažo. Vsi sovražniki filmov tako vabljeni k branju semle.
Za vse druge: Pali in Klaus v Mongoliji

Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
Sledite nam