25. julija 2018

O EWS in še čem na radiu, Primorca zopet proti Lizboni, nekaj kratkih s Krvavca, Bike festival Pohorje, prihajata dve poletni nočni dirki, ena iz Poleta in Matadown, 5. dirka SloEndura 4Fun.

Korošci razturajo

Na radioprvi.rtvslo.si si poslušaj 31 minut debate o tem, kako so Korošci dokazali, da jim je v gorskem kolesarstvu kos le redko kdo. O tekmovanju, ki je Koroško znova poneslo v svet.

Naslovna fotografija Urosh Grabner

SZ KULM U Lizbono

Batista in Bratina sta zopet na poti v Lizbono. Tokrat ne s tandemom ampak vsak szi svojim KULOM. Spremljaš ju lahko na facebooku

Sikošek poroča

Gregor Sikošek se je takoj po končanem DP na Krvavcu javil na Stravi in doživeto opisal potek dirke. Pa še kakšna cvetka se najde. Bravo Siko! Še takšnih zapisov.

{loadposition inside}

Blaža na Siolu

Na siol.net si preberi o tem, kako je Pintaričeva prekinila zmagoviti niz Žakljeve. Državna prvakinja je postala že desetič. 

Energetiki direktno s Krvavca

Tudi iz domžalskega kluba poročajo državnem prvenstvu. Vse o ekipnem duhu in rezultatih na energijateam.com

Calcit jih ima sedem

novih državnih prvakov v krosu. Poročilo s Krvavca njdeš na calcit-bike.com

Na Pohorje

Če nisi na morju, si pa 5. avgusta na Pohorju. Prihaja Bike festival Pohorje. Več na bikefestival.si

SloEnduro 4fun

se seli na Matajur. Letošnja peta preizkušnja bo na sporedu 5. avgusta. Več informacij najdeš na sloenduro.com

Grožnjan by Night

Tradicionalna večerna dirka po ulicah Grožnjana bo tokrat na sporedu 18. avgusta. Gostitelj je BBK Grožnjan. Dogodek najdeš na facebooku

Bale pod zvezdami

Ja, še ena istrska večerna dirka se bliža. XC Bale pod zvijezdama. Tokrat četrta ponovitev in to na isti dan kot v Grožnjanu – 18. avgusta. Gostitelj BK CC-AXA. Dogodek najdeš na … facebooku

Preko radeljskega prelaza

Ni tipična gorskokolesarska, te pa popelje po prelepem severovzhodu Slovenije in še čez mejo v Avstrijo. Dušan Dundek na polet.delo.si.

Sledite nam