Loose Cycles Leatt akcija
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
16. januarja 2019

Berginc nič več na najvišji ravni? Pandur v vlogi učitelja? Krevs na radio prvi, Ciril ostaja na čelu Calcita, Mah vabi v Dalmacijo, novi hrvaški prvaki v cikokrosu so …, naslednja dirka Giant mtb ZLIK bo pri Poreču in svežih pet.

Naslovna

Na profilu Instagram ekipe Unior Devinci smo zasledili zapis Kevina Berginca, da se odlični 4krosist, aktualni državni prvak v tej disciplini in nekdanji državni prvak v BMXu, za mnoge pravi borec slovenskega gorskega kolesarstva, poslavlja od dirk najvišjega tekmovalnega ranga. Več sledi! 

Uvodna fotografija Klemen Humar

Krotke domače

David Krevs, Karussell Cycles, v pogovoru na radioprvi.rtvslo.si. Avtomobilistični navdušenec, ki ga je prevzelo izdelovanje koles. 

Ciril Grkman ostaja na čelu kamniškega Calcit Bike Teama. Tako so odločili na občnem zboru KD Calcit Kamnik. Ciril je trdno v sedlu že od leta 2001. Več na calcit-bike.com.

Mahova Dalmacija. Med 8. in 10. februarjem se lahko pridružiš Mateju Mah MTB na otoku Murter, po Narodnemu parku Krka in v zaledju Sukošana. Na mahmtb.com

Žiga Pandur, eden naših najboljših spustašev vseh časov, bo pri Bike Galaxy vodil delavnice Jumping Jill. Klik

Pri Urban Roof so objavili spored zimskih programov za otroke in odrasle. Tudi BMX. Več na facebooku

Pripravljalno obdobje za kolesarje. Na polet.delo.si piše Andrej Hauptman. Mogoče se vidiš v zgodbi.

{loadposition inside}

Pr’ sosed

Bi šel na Mitas 4 Islands in nimaš partnerja? Na facebooku je skupina, kjer tekmovalci iščejo partnerje za etapno dirko po kvarnerskih otokih. Morda pa najdeš manjkajoči del para! Klik.

Ta vikend ne pozabi na Delnice SNOW Race! Podrobneje ga je opisal že Matej Hartman. Klik

Naslednja, peta dirka Giant mtb ZLIK bo na sporedu 27. januarja. Organizacija bo v domeni BK Poreč. Več informacij najdeš na mtb.si.

Kratka reportaža s četrte dirke Giant mtb ZLIK na parentium.com.

Državno prvenstvo v ciklokrosu na Hrvaškem je potekalo blizu Pule, v zaledju plaže Verudela. Kdo je novi/stari državni prvak, preveri na mtb.hr.

Freestyle dostava
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam