Bike park Idrija
4endurance sis 2
Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
1. julija 2020

Otvoritve parkov Kotečnik in Idrija brez pompa, potrditve za DP v krosu in B4X pokal še čakamo, družabno kolesarjenje pa bo. In da so res Tahitre, še Jaka Remec na TV Slo in Pokal polanskih puklov.

Otvoritve brez otvoritev

Vrnitev na omejitev zbiranja do le 50 oseb ni ravno blagodejna za kolesarske prireditve. Tako so za ta konec tedna že odpovedali otvoritvi v parkih Kotečnik pri Libojah in Idrija.

Oboji so otvoritvi prestavili na september, to soboto pa bodo (brez pompa in žura) odprli proge. Tule objava društva Vertikala, pri idrijskem društvu ZAKONcTEDNA pa so se odločili, da bo do septembra park odprt za člane društva. Vabljeni k včlanitvi torej! Za 15 evrov letno ali 2 evra na dan. Piši na zakonctednovci@gmail.com. zakonctedna.com/park

Osveženo 1. 7. ob 22:00: Otvoritev bike parka Kotečnik ima zeleno luč NIJZ in bo po načrtih! www.sd-vertikala.si/bike-gverk

Naslovna fotografija je iz Idrije, foto Matej Tratnik.

Družabno kolesarjenje bo, dirkanje še v zraku

Za ta konec tedna smo napovedovali še vrsto drugih prireditev. Ta trenutek številni prireditelji še iščejo rešitve. Vas obvestimo oziroma vsekakor sledite tudi njihovim kanalom!

Tule bomo osveževali informacije o prireditvah za ta konec tedna.

B4X pokal Šempeter: sobotna dirka bo! (osveženo 1.7. ob 19:30) FB dogodek.

Trans Julius vikend Cerkno bo druženje z vodenimi turami in “šatlanjem” v manjših skupinah in tudi skupnim številom manj kot 50 ljudi, tako da gre po načrtih. FB dogodek.

Iskanje razgledov z MTB Prlekija: za dvodnevni dogodek velja enako kot zgoraj. Po planu. FB dogodek.

Festival Soča Outdoor je že objavil datum prireditve v 2021, ta konec tedna pa namesto tekmovalnega sporeda in druženja vabijo na kolesarjenje (in tek) v manjših skupinah. www.facebook.com/socaoutdoorfestival

Za nedeljsko DP v krosu v Črnem Vrhu nad Idrijo morebitne spremembe objavimo samostojno. Dirkalo se bo, pravi Mitja Tancik!

Jaka Remec na TV Slo

Jaka Remec

Mladi MX fristajler je svoji dve minutki našel tudi v športnem programu TV Slovenija. Prispevek Tomaža Kovšce si oglej v arhivu.

Deseta sezona PPP

Štirje so za špecjalko, eden (Blegoš) ne ravno, za MTB pa tudi ne, kolikor jih poznamo. Za gravel! To je Pokal polanskih puklov, serije vzponov, ki naj bi ta konec tedna z že 20. vzponom na Stari vrh začela svojo 10. sezono. pokalpolanskihpuklov.si

4endurance sis 2
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam